131009

Nu var det ett tag sen man uppdaterade här igen. sry!
I fredags blev det som sagt vindrickande ute i Norrala, spelade även lite spel. Mysig kväll och skapligt berusad men skönt nog så var det bara att gå upp för trappen så väntade sängen där jag slocknade väldigt snabbt när Victoria och Caroline hade åkt.

Vaknade tidigt på lördagen och kände mig helt borta. Somnade om några timmar sen var det bara att kliva upp och ta bilen till stan och göra sig iordning för en bollnäs visit trodde jag, ack så fel jag hade. Eller iofs så var vi ju in i Bollnäs också men innan vi var helt framme så befann vi oss i Vallsta för att kika på en riktig jävla skitbil, haha.. Blev inge av med den bilen så vi återvände till Söderhamn för att skjutsa syster på fotbollsavslutning och sedan käk hos mor. Där kom vi inte ifrån i det lättaste taget efter några timmar ute på bron i kylan så vi inte ens kände fötterna så fick vi äntligen bege oss tillbaka till stan, tror klockan var närmare kvart i nio på lördagskvällen. Men grillat kunde vi inte tacka nej till sen att mamma o korvens käftar började pladdra på var ju lite roligt det med, höhö..

Det blev alltså en lugn och mysig lördagskväll och underbart var det att vakna på söndagen utan ångest över att man skulle ha vart ut på lördagen. Dock fick jag ångest när syster skall ringa och väcka én klockan tio på morgon och tvinga en ur sängen pga att hon hade härjat hela natten. Sällan man alltid ska vara för snäll, hatar att inte kunna säg nej.
Dock blev jag en aning besviken på två personer i helgen men samtidigt så orkar jag inte bry mig, oacceptabelt och det tror jag båda vet om. Dags att tänka ett steg längre.

Nog om det, söndagen blev lugn och det var filmkikning som stod på schemat även då. Vilket resulterar en lugn helg om man bortser från fredagen då ;)

Nu är det ny vecka med nya tag, gårdagen var hård och den här dagen kommer bli ännu hårdare med tanke på att man har varit upp halva natten.
Tack och lov för att sluta tidigt imorgon.

Nu är det även bara 5, 6 dagar kvar innan Victoria åker också, blandade känslor. Ska bli jätteroligt för henne och är superglad för hennes skull men jag vet ändå hur jobbigt det kommer bli här hemma. Att ens absolut bästa vän försvinner över ett år, usch vill inte ens tänka på det.
Saknaden kommer vara enorm.

Nej nu ska jag återgå till det normala, typ jobbet som står på schemat. Vi hörs!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0