151009


Onsdag = lill-lördag? Njaa inte för min del eller bara lite. Igår jobbade jag bara mellan 8-13 vilket var underbart skönt, hann med att umgås med syster efter det. Brummade ut till e center för att inhandla ansiktsmask och sen käkade vi lite innan vi for hem till mammsen. Där var det bara att hämta upp mamma och tillbaka till stan för att handla en massa. Viktigaste var nog vinet måste jag säga.

På kvällen blev det tacos lite vin och en massa tvkikande ute i Norrala med familjen. Lugnt och mysigt. Fick även massage av min snälle lillebror så inatt vaknade jag av att jag var öm i hela kroppen och jag kan ju nu såhär ett x antal timmar senare säga att smärtan är värre. Kan knappt luta ryggen mot stolen i bilen och likaså här på jobbet. Ett stort bevis på att ingenting ligger som det ska i min rygg ialla fall och så pass ont som det gjorde igår när han hjälpte mig hur ska jag då våga gå till en riktigt massör? uscha!!

Ikväll ska jag hjälpa till på modevisningen på teatern med Victoria. Hörde även Att Caroline och Malin (broberg) ska hjälpa till också, så det kan bli riktigt trevligt och imorgon är det avskedsfest för Victoria som gäller efter jobbet. Frida kommer även ner från Sundsvall och sällskapar oss till lördagen eller söndagen. Åh gud så roligt det ska bli.
TVÄTTSTUGAN är din Frida ;) höhö.. "är nog bara jag victoria och frida som förstår oss på det där"

nu ska jag börja avrunda och fortsätta och sitta och klaga på min värk. Ta lite smärtstillande kanske? JA TACK!
Vi höörs!Kommentarer
Victoria

Haha ja det är väl bara & vänja sig tills vi flyttar ihop och delar garderober ;)

2009-10-15 @ 13:35:25
URL: http://victoriaohlson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0