avskedsfest

Ja igår blev det som sagt avskedsfest för Victoria och riktigt trevligt blev det också precis som man hade hoppats på. Dock kanske alkoholintaget blev en aning för mycket vilket man har fått igen för idag.
Som en påse skridskor kan man ju säga att man mått hela dagen och gör fortfarande och då är klockan efter elva på kvällen nu, haha.

Idag har det inte blivit så mycket hänt måste jag nog erkänna, blev lite film och vilande på för/eftermiddagen sen handlade vi lite och gjorde iordning tacos ute i Vågbro. Har hunnit ut och hälsa på mamma en snabb sväng och nu ligger jag här nerbäddad i soffan medans mina två flickor har begett sig till Uppsala för att hämta hem Fredrik.

Blir till att slå igång en film nu och invänta på att Frida kommer hem igen. Kommer nog somna ganska snabbt och jag hoppas verkligen jag vaknar upp imorgon och mår som en vanlig människa igen.

Innan jag avrundar så måste jag även säga att jag verkligen uppskattar samtalet som jag fick för ett tag sen, tänker absolut inte gå in på vad det handlade om för det har ingen annan med saken och göra. Men ni två som ringde (ni vet vilka ni är) tack så mycket. uppskattades verkligen!
När ska turen komma på min sida?

avrundar detta inlägg med lite bilder från gårdagen:

  
  
  

  

Tack för en riktigt trevlig kväll tjejer!Kommentarer
F R I D A M [freedom]

Hoppas hon får det bra! :)

2009-10-22 @ 11:43:58
URL: http://fridam.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0