011009

Gårdagskvällen blev annorlunda än planerat typ som VANLIGT. Fick ställa upp och agera chaufför till lillebror som har börjat spela innebandy men fick ialla fall sällskap av Emma som bestämt. Alltid roligt att få prata med fröken lite. Skulle även låna ut min externa hårddisk till Caroline igår för hon ville sno lite filmer jag har men självklart så har den slutat fungerat och nu får jag upp ett felmeddelande att jag måste formatera den innan den går att använda????? Det kan jag ju inte göra, hela mitt liv i bilder finns på den!! Jag kommer börja grina floder om det inte går att fixa kan jag säga. skiter fullständigt i alla serier och filmer, dom kan jag ladda ner på nytt men vafan alla mina bilder sen alla år tillbaka, SUCK!!

Dagen bjuder ialla fall på lite bättre humör. Kort dag på jobbet sen ska jag hälsa på pappa en sväng för lite hjälp med att byta en lampa på bilen så det är i bra skick till morgondagen då jag tar min bästa och far ner till Rättvik när jag har slutat. AWESOME.
Rättviksmarknad som gäller hela helgen och ska bli kul att träffa Frida.
Måste be Fredde bränna ut en ny skiva så vi kan dunka på bra musik hela vägen ner. Som jag längtar nu, lite tragiskt att man inte slutar förrän halv sju imorgon bara så vi är väl inte där förrän halv nio.
Men vi ska ändå ha en lugn kväll imorgon så.


Det är dessa två bästa som jag kommer spendera helgen men där nere och även Frida som jag tyvärr inte har något kort på just nu, men henne har ni ju sett tidigare och kommer garanterat få se efter helgens bravader.

Ikväll ska de bannimej bli en lugn kväll som jag har planerat väldigt länge.
Ser ut att bli filmkikning med Johan, vad för film vet jag dock inte men en bra har vi väl tänkt ialla fall.
Måste även ta och ladda hem lite nya filmer och musik ikväll så vi har i helgen.

nu måste jag börja avrunda här och ta tag i andra nödvändiga saker.
Vi hörs senare..

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0