010909


Blev en tidig kväller igår, la mig i soffan vid nio för att kika lite på en av mina favoritserier. Tog inte många minutrar innan jag hade lyckats somna och vakna på soffan vid halv fyra inatt för att flytta över mig till sängen. Hann handla och städa det mesta i lägenheten igår efter jobbet, har dock dammsugning och torkning kvar och imorgon då ska hela det stora berget av tvätt bli rent har jag tänkt. Dock kommer jag inte lyckas hinna tvätta allt så ungefär hälften kommer min älskade mamma få tvätta åt mig (tur att man har en mamma som blir glad över att få hjälpa till med tvätten åt en ;) ). Ja, hon är bra snäll min mor!

Ikväll står först en joggingrunda på schemat när man slutat och likaså matlagning som skall göras dagligen, speciellt så man har en matlåda med sig till jobbet, kan bli lite jobbigt en dag utan mat.
"Äta bör man annars dör man, äta göra man ändå dör man" Jaa ni alla har väl ändå hört det uttrycket.
Funderar även på att baka lite ikväll faktiskt, dock ska jag inte baka några godsaker som bullar/kakor, Nej ni. Bröd är det som skall bakas (eller jag ska försöka mig på det så får vi se hur det slutar.) HIHI..
Vi får väl se hur det smakar till slut, kan inte påstå att man är grym på det men jag tycker det är roligt att hålla på. Ångrar starkt att jag inte gick Hotell och Restaurang när jag väl gick på gymnasiet men på den tiden hade man en pojkvän som man höll väldigt kärt och som fick en att stanna kvar i Söderhamn. Lite synd att man inte tog chansen när man hade kommit in på linjen faktiskt.

Imorgon är det ialla fall Onsdag, vilket betyder att halva veckan har gått och inte långt kvar till helg igen. Det är sjukt vad tiden går fort. Det är ialla fall tur att man tar vara på tiden för en gångs skull så mycket man kan. Ångrar enormt mycket att man inte gjort det tidigare, men är man ibland dum så är man.

Nu har jag börjat babblat på sådär alldeles för mycket nu igen så det är dags att avrunda.
25 minuter kvar sen får man äntligen knalla hemmåt. Eller först förbi Ica då man glömde inhandla en del grejor igår som behövs.

Ha en trevlig tisdagskväll allihopa så hörs vi senare eller imorgon om jag lyckas somna tidigare idag igen ;)

- We will keep the faith between us if we only try
we will keep the truth inside us love will never lie

 

 Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0