020909

Onsdag, ja det är lika med lill lördag och det är det idag. Har precis fått förfrågan av min käraste lillesyster att följa med till Bollnäs ikväll men är fortfarande tveksam på hur jag skall göra. Börjar ju sent imorgon så det är ju inga problem så men jag tror faktiskt inte jag är så fruktansvärt sugen faktiskt. Fast lite roligt skulle det nog vara, har inte varit där på väldigt länge faktiskt.
Faaast hemmakväll med först kalas för fredde och sen lite film på det lockar nog tio gånger mer, haha.

Igår var vi (jag, Victoria och Fredrik) och handlade ute på E-center till dagens kalas. Själv kom jag hem med 3 stycken bunkar i olika storlekar och en kavel (en sån som man kavlar ut deg med.). Mycket fyndigt.
Köpte även mig en sminkborttagning från Fructis som Victoria rekommenderade. Har provat den några gånger med henne i Rättvik och den är ju bara såå bra faktiskt! Rekommenderar starkt den vidare kan jag säga.
Försökte hitta en bild på tuben men hittade ingen så jag får dela med mig av en bild senare när jag kommit hem.

Har även tvätt tid ikväll och rejält mycket tvätt som behöver bli rent, frågar är bara hur ska man hinna med det när man slutar kvart i sex, skall vara på kalas klockan sju samtidigt som tvätt tiden är mellan sju och tio?
Jo då gör man så att man packar ihop all tvätt tar med den på kalaset och får allting tvättat av bästa Victoria, har man inte tur så säg?
Dom vill så gärna ha mig där så dom ställer upp och tvätta åt mig ;)
dock så har hon lite mer tid på dagarna att göra sånt än vad jag har. Dessutom är det ett måste om jag ska lyckas ha någonting rent tills på Fredag då vi åker till Sundsvall. Gash, så jag längtar!

Fövrigt så har jag besökrekord igår här på bloggen, whioooo :)

nu får ni ha en trevlig onsdag dag så hörs vi senare och då lovar jag att slänga med en bild på gårdagens köp!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0