080909


Hej!
Idag är jag på ett sånt där riktigt drygt humör och kan retas med allt och alla. Några kunder har gott och väl fått känt på det, höhö.. Kan det bero på att jag är fruktansvärt trött?
SKULLE TRO DET VA!

Igår rensade jag lite i lägenheten och hittade massa bilder jag framkallat för något år sedan och det är alltid lika roligt att kika igenom, idag tänkte jag fortsätta rensa massa skit som ska slängas och en del som ska sparas fast som jag tänker lägga på lager hemma hos mamma då jag inte alls har plats för det, hehe!

Skall även få sällskap av Malin en sväng så var på tok för längesen nu, ska bli kul att få prata av sig lite med henne. En promenix har jag tänkt hinna med också innan det är sängen som väntar.

Jag har fortfarande inte hämtat bilderna av Victoria heller så tiden i Sundsvall får jag ta och berätta om lite senare ändå..
Det kommer så småningom.

Förövrigt ser jag framimot och nykter och lugn helg. Ska pyssla och dona lite hemma hade jag tänkt och även hinna träffa några ansikten jag inte sett på länge och även dom som jag sett nyligen också, haha!

45 minuter kvar, sen är det hemfärd som gäller. Eller först blir det handling på Ica då jag såg att filen har tagit slut ;(

Vi hörs kanske lite senare annars får ni ha en trevlig kväll :)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0