290909


Godkväll allesammans!

Har väntat med att uppdatera ikväll på grund av att även jag vill spräcka den stora nyheten men vela att den personen som det gäller skulle göra det först och nu har hon äntligen gjort det.
Victoria, min bästa vän lämnar Sverige den 19 Oktober för över ett helt år för att vara Au Pair i USA och så glad som hon har varit nu ikväll finns inte ord till att beskriva och det är så fruktansvärt roligt att se och få ta del av, själv kan jag fortarande inte förstå att det är sant och det tror jag inte hon kan heller. Vet ialla fall att hon inte kommer sova en blund inatt om jag känner henne rätt, vilket jag är väldigt säker på att jag gör.

Blev helt ställt efter samtalet av henne efter jag slutade ikväll. Samtidigt som jag är så glad för hennes skull och är helt extas för hennes skull så är det även jobbigt. Förstår inte hur jag ska klara mig här hemma utan henne, hon ändå den människan som känner mig mest nu förtillfället och som jag har där vid min sida varje dag, tacka vet jag att det finns internet och telefon så vi kan kommunicera.

Så nu gäller det att spara ihop pengar så gott man bara kan för att under det här året från och med nu och framåt skall även jag få upptäckas USAs härligheter för självklart kommer jag att åka ner och hälsa på, finns ingen tvekan om saken och barnen hon ska ta hand är så himla söta och familjen har verkligen tur som får Victoria som Au Pair.

Så nu är det alltså mindre än tre veckor kvar då vi står där på Arlanda och tar farväl för ett bra tag, kommer vara en hel del tårar som kommer att fällas och jag vill inte ens tänka på tiden efter det hur stor saknaden kommer vara. Tur att man är en del av familjen och att Fredrik är hemma åtminstone till Januari.

Nog om det för ikväll. Idag var jag så snäll och stannade kvar extra länge på jobbet för att det behövdes folk och jag hade ändå inget viktigt att komma hem till så att tjäna in lite komp + lite mer var ju också bra och alltid något som behövs. Har hunnit lagat matlåda till imorgon och kikat på de nya avsnitten som släpptes inatt. Självklart så pratar jag om One Tree Hill och Gossip Girl, och det sista nämnda avsnittet fick jag även sällskap av Victoria eftersom hon var lika extas på att se det som jag var.

Nu har Victoria åkt hem och jag ska ta mig en dusch och tvätta mitt (nu äckliga) hår och sen ska jag dra igång en film att somna till. Hoppas jag får sova lika skönt som jag gjorde natten innan, dock vill jag inte vakna upp i den konstiga ställningen som jag gjorde imorse, snacka om nackverk 2000, gjorde ont i hela höger sidan av att andas, hur lyckas man med det? Men ska inte klaga, sov ju underbart så :)

Godnatt folket!Kommentarer
Caroline

Haha näee, hon hade "halsfluss" eller vad de var :P

2009-09-30 @ 08:56:17
URL: http://carolinerosen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0