300909


Idag är det redan onsdag vilket betyder att halva arbetsveckan snart har gått. Skönt, med andra ord. Långa dagar dom senaste veckorna nu och kommer bli någon vecka till, men bara att kämpa på. Har även tagit åt mig extra så på måndag ska jag jobba från 8.15 - 19.00, det kommer bli skapligt tufft pass!
Annars så sitter jag här just nu och är småförkyld som jag har varit i någon vecka nu och det verkar inte vilja ge sig någon gång, ibland önskar man att det bara bröt ut och man blev skitdålig i några dagar och sen var det bra, men icke. Konstigt nog eftersom jag brukar alltid bli jättedålig när jag väl blir sjuk.

Som jag sa igår, Victoria har bara sovit två hela timmar inatt, vore jag henne vore jag helt slut som människa idag men enligt henne så har hon inte tid att sova nu ;) alldeles för mkt att göra alltså.

Just nu ser jag först framimot helgen då det är Rättviksmarknad så då kommer hela helgen spenderas där nere och det ska bli väldans skönt att få komma bort en sväng nu och även Frida åker hem från Sundsvall för att vara hemma där under helgen också så ska bli roligt att få träffa den bruden igen. Tur är väl ändå att hon kommer hem så jag har något att göra om dagarna när Victoria skall jobba.

Ikväll har jag tänkt hinna med och träffa fröken Hedlund eftersom det är så sällan vi hinner ses nu, tänkte även ta mig ett långt bad och göra lite tjejgrejor som hårinpackning och ansiktsmask igen som behövs.
Imorgon slutar jag ialla fall kvart i fyra så då är det hem till moder och hälsa på som gäller. Måste nämligen dit och lämna tvätt så jag har rena kläder med mig i helgen eftersom det ska vara så fruktansvärt svårt att få en jävla tvätt-tid där jag bor. Gör inte folk något annat??

Nu ska jag ta och fylla i min ledighetsansökan och invänta lunch, magen börjar nämligen kurra på.
ikväll om jag har tiden över så tänkte jag även visa lite gamla bilder här på bloggen som jag fick av Victoria igår sen 2006. Kan säga att jag skämdes riktigt rejält när jag kikade igenom bilderna igår från när man var mindre, haha hur såg man ut egentligen? Försökte sminka sig men kunde verkligen inte och man såg ut som ett troll i håret, haha jaa ni ska få se senare vad jag menar.

Som sagt, vi hörs senare mina vänner :)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0