Au pair


Som dom säkert allra flesta vet så har min bästa vän och även tremänning Victoria sökt till Au Pair i USA. Hon är just nu med i matchningsprocessen där hon matchas in med en familj som vill anta henne. Man kan antingen tacka ja elller tacka nej till familjen och tackar man nej så fortsätter matchningen. Jag är inte så jätteinsatt i hur det går till men blir så nyfiken så fort Victoria ringer och berättar att hon blivit matchad. Hela hon lyser upp och även jag blir glad åt henne. Läste precis hennes blogg (http://victoriaohlson.blogg.se) där hon skriver och berättar om den senaste matchen hon har fått idag. Själv sitter jag fortfarande på jobbet och är nu väldigt nyfiken på att få höra vad det är för familj och så. Har inte hunnit pratat med henne än då mitt arbete är ivägen. 

Jag är så fruktansvärt glad för hennes skull att hon följer sitt hjärta och vet vad hon vill göra. Hela hon lyser upp när hon pratar om detta och jag blir faktiskt avundsjuk på henne som vet vad hon vill göra. Själv sitter jag här och har knappt någon aning alls vad jag vill göra i livet. Eller jo, självklart finns det en hel del man vet men som vilket jobb man till exempel mest av allt vill ha eller vart man vill bo och sådana saker har jag faktiskt inte en aning om en så länge. Men det dagen kommer väl också så småningom. 

Men återigen till Au Pair pratet. 
Jag som bästa vän till Victoria har varit med och deltagit som personlig referens och hjälpt henne litegrann på traven och berättat hur Victoria är som person och hur hon är bland barn och hur hon skulle passa in och det är svårt att hitta en människa som är så underbar med barn som henne. Den familjen som får henne kommer verkligen skatta sig lyckligt.
Jag är otroligt glad för Victorias skull att hon ska åka iväg på detta och vara borta över ett år men jag vet att jag kommer stå där på Arlanda den dagen hon skall åka med tårarna sprutas. Hon kommer vara fruktansvärt saknad och det är inte bara av mig. 
Men turen finns ju ialla fall att man kan hälsa på efter (jag tror det var) 6 månader och det skall självklart göras, och det ska bli mycket spännande! 


 I love you!

Nu är det bara 35 minuter kvar innan pinglan själv kommer och hämtar på mig på jobbet. Först hämta lite tvätt hemma sen är det kalas för fulla muggar i Vågbro som gäller.
Hade även fått en ett paket på posten idag så jag ber till gud att det är min plattång som har kommit nu som jag beställde förra veckan. Den har nämligen varit efterlängtad nu kan jag säga. 


 Kommentarer
Alex

MÄH, är inte din dröm att jobba på TeleP och bo i Söderhamn?!? ;)

2009-09-02 @ 20:04:11
Victoria

Jag blir så himla glad när jag läser vad du skriver! Och jätterörd!! :) Du är en sån fin vän! Jag är så glad att vi har hittat tillbaka till varann :) Kommer sakna dig massor när jag åker, men jag hoppas verkligen att du kommer över och hälsar på mig :) Älskar dig!!

2009-09-02 @ 23:07:00
URL: http://victoriaohlson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0