händelser

Hej allihopa!
Nu var det ett tag sen man skrev igen men har faktiskt haft fullt upp sen i söndags. Som jag nämnde tidigare så skulle vi ju åka på Ikea i söndags men det blev aldrig av då det var så fint väder ute och jag o Victoria behövde få sova ut litegrann :p men istället gjorde vi iordning picknick och åkte med Kicki och Ulf ut på Skatön för att vandra runt där i skogen och över bergen. Helt underbart var det och vi vandrade runt där i tre och en halv timme. På tillbaka vägen till bilen joggade jag o Victoria så vi var lagomt slut när vi kom hem. Men istället för att lägga sig och lata lite så var det istället dusch och byta om och vidare igen för en "prova på kurs" i dans, Bugg och Foxtrot, haha! behöver jag ens säga att jag absolut INTE kan dansa? ;)
Men roligt var det faktiskt och dubbelt så ansträngande än vad man kan tro, men en upplevelse blev det allt och trots den dåliga dansen så hade vi fått beröm när vi gick därifrån, höhö!

Lite bilder från dagen på skatön:

Har tyvärr inga bilder från dansen, hade dock varit rolig och se när vi försökte vara duktiga. Därimot så avslutade vi kvällen hemma hos mig där även lillesyster gjorde oss sällskap. Jenny kikade på lite One Tree Hill som jag hade laddat hem och jag o Victoria spelade lite Guitar Hero och mös på lite vin. Victoria tog sig även ett skumbad hos mig och lyxade till det riktigt rejält.Hoppas hon inte blir arg nu ;)

Vi avslutade det hela med att kika nyaste avsnittet av Gossip Girl innan sängen fick ta över, helt klart den bästa söndagen på länge.

Nu hoppas jag verkligen att den här veckan ska gå riktigt fort för till helgen kommer Frida från Sundsvall och hälsar på oss och det betyder att jag kommer få två stycken inneboende hos mig hela helgen, toppen! Fredagen har vi tänkt laga go mat, ta det lugnt med lite Spa-behandlingar och kika på någon bra film medans vi taggar för lite fest på lördagen, förhoppningsvis får vi även lite mer besök men det återstår och se.
Jag är egentligen inte sådär jättesugen på att gå ut i Söderhamn men det får duga för den här helgen, det är ju trots allt Fridas första besök här. Åh, nu längtar jag rejält. Lite tjatigt att jag jobbar ända till sju på fredag bara. Har nämligen ett skit schema med bara långa dagar tre veckor framöver nu så det känns lite tungt men det är bara att bita ihop :)

Nu är det snart dags att logga in här på jobbet så det är bäst att jag avslutar. Blev ett lite långt inlägg nu eftersom det var ett tags sen jag skrev.

Vi hörs senare mina vänner ;)Kommentarer
Victoria

SANDRA !

2009-09-22 @ 13:13:52
URL: http://victoriaohlson.blogg.se/
Victoria

Du kan ju inte lägga utt nakenbilder på mig :P

2009-09-22 @ 19:50:10
URL: http://victoriaohlson.blogg.se/
Victoria

Du kan ju inte lägga ut nakenbilder på mig :P

2009-09-22 @ 19:50:26
URL: http://victoriaohlson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0