förändringar


Blev lite ändrade planer idag. Victoria hade nämligen lyckats fått en match idag med en familj och är lyckligare än lyckligaste, dom skulle prata med varandra över Skype så vi han inte riktigt med våra planer vi hade tänkt.
Istället för att sitta och vänta på samtal från Victoria ifall vi skulle hinna med våran joggingtur så begav jag mig ut med min kära mp3 i höggsta hugg istället. Jag gick först en sväng och sedan sprang jag slut på mig själv i skogen bakom sjukhuset. Har precis kommit hem nu och jag kan säga att hela min vita T-shirt som jag hade på mig under tjocktröjan har blivit helt genomskinlig av all svett, fresh va? ;)
Kan även meddela att jag luktar lika gott som jag har svettas!! Med det menar jag att ni inte ens vill känna lukten, höhö!

Nu ska jag ta mig en rejäl dusch, en riktigt lång dusch ska det få bli. Har tänkt göra lite hårinpackning och även ansiktmask och sånna nödvändiga grejer nu när jag väl har tid.

Själv är jag inget big fan av idol som alla tjatar ihjäl sig om så det tänker jag absolut inte passa någon tid för och kika på! Jag håller mig till mina favoritprogram istället jag..

Just ja, har även glömt att berätta att jag har klippt av mig håret igen, eller Frida gjorde det på mig när vi var i Sundsvall. Det fick bli en page igen som jag hade för ett år sedan. Kan inte säga mycket mer än att det är underbart skönt med kortare hår, synd bara att det växer ut så snabbt!
Har dock inte tagit något bra kort än så har inget att dela med mig av på det, det får bli en annan gång när jag känner för det helt enkelt.

Neeej, nu är det mot duschen som gäller!

Ha en trevlig kväll allihopa.Kommentarer
Victoria

Haha näe jag vet, jag lyckades inte heller :P men imorgon måste jag för då börjar jag jobba kl 10 :P

2009-09-16 @ 15:10:19
URL: http://victoriaohlson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0