kaos

Det är vad dagen består av idag på jobbet. Idag är det medservice som gäller vilket betyder att vi ska hålla in på rasterna och lunchen så mycket vi kan och endast jobba jobba jobba. Förmåner blir det såklart när vi blir bjuden på mat och en massa godsaker hela dagen. Dock skippar jag godsaker och kör endast på mat, mums!
Ibland är det inte helt fel här inte..

Igår vad det kalas som gällde för Fredde ialla fall. Lite gott och äta och lite småprat hit och dit. Lite bus med ungarna med.

:)

Efter kalaset tog jag och Victoria på oss ut och gå skona och tog oss en promenad runt Vågbro innan hon skjutsade hem mig för en dusch och säng som väntade. mysig kväll..

Nu måste jag fortsätta här på jobbet och stressa ihjäääl mig typ. Kortdagen imorgon ser jag framimot och sedan resan upp mot Sundsvall till Frida. Lite tråkigt att Fredrik ska jobba så att han ej kan följa med men har försökt tjata lite på syster istället. Vore kul om hon följde med nu när hon får följa med ut på krogen.

ikväll är det Spa-kväll som står på schemat med Victoria och Kicki. Ska bli trevligt och skönt att ro om sig själv lite och lyxa till det. Vi hörs senare!

 

 

 Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0