Kärlek

Kan vara en av de största samtalsämnena under sitt liv.
Jag har alltid trott på kärlek från då jag blev kär för första gången men efter åren som har gått så har det bleknat bort mer och mer och jag kan helt ärligt idag säga att jag inte längre vet vad jag skall tro om ämnet längre.
Jag har upplevt känslan allt för väl och jag kan inte neka till att den är underbar när den väl är lycklig men jag har även varit med om det mesta som gör att denna känsla kan förstöras. Jag kan inte påstå att jag är glad över att ha fått gått igenom så mycket som jag har gjort de senaste åren men samtidigt så har allt det som hänt stärkt mig så otroligt som person och jag kan helt ärligt säga att jag är en helt annorlunda person idag än vad jag har varit tidigare och det kan nog ses på både ett negativt och positivt sätt.  

Det är så lätt att vara efterklok.

Idag står jag i ett stadie som är otroligt jobbigt och jag önskar jag kunde komma ur det på ett lätt sätt, men ingenting i livet är enkelt och det man vill får man kämpa för.
Jag önskar jag hade det lättare att släppa allt som en gång hänt och bara få gå vidare och få må sådär bra som jag gjorde för fem eller sex år sedan, men det dåliga som har hänt har övertaget psyiskt och jag vet seriöst inte hur jag skall komma ur det.

Måste verkligen tacka mina närmaste som funnits där till stöd och som fått mig den senaste tiden tänka på helt andra saker och som har fått mig må så pass bra som jag gjort även fast jag långt ifrån är hel.

Ibland önskar jag bara att jag kunde få tillbaka min tillit till kärlek och kunna öppna upp mig igen som jag en gång gjort tidigare men det går inte.
När skall denna vändpunkt i livet komma, det är ju frågan?
Sry för den negativa texten ovan men ibland är man inte alltid på det bästa humöret och när jag väl är på det negativa humöret brukar det alltid hjälpa litegrann av att få skriva av mig. Ska jag vara helt ärlig så har jag nog tre eller fyra tjocka dagböcker här hemma som jag skrivit i under dom senaste åren som bara handlar om kärlek och känslor och som både har positivitet och negativitet innehåll men nog om det nu.

Idag har jag ialla fall varit iväg till Bollnäs med mamma, moster och mina småbröder för att inhandla en ny fungerande dator och tro på fan att jag lyckas komma hem med en också, det trodde jag faktiskt inte att jag skulle göra. Jag var nästan helt säker på att dom inte skulle ha någon hemma på lager men idag hade jag verkligen tur. Blev en lite större dator än vad jag hade räknat med men jag klagar inte, jag är supernöjd och det hoppas jag verkligen ska hålla i sig ett tag och att det verkligen visar sig att den är så bra som jag vill att den skall vara.

kvällen har även idag varit väldigt lugn och den avslutade med lite umgänge av Victoria och hennes mamma som i vanlig ordning innan jag begav mig av hemmåt för att jag vara trött. Men istället för att lägga mig i sängen och sova blev jag istället fast här. Brukar vanligtvis inte vara jag utan Victoria som brukar bli fast framför datorn när det egentligen är sängdags som står på schemat.

Men nu ska jag faktiskt ta och lägga datorn åt sidan och dra över mig täcket och somna in så jag får några timmars sömn till imorgon då det bär att till Gävle/Ikea med Victoria Caroline och Kicki, det blir nog trevligt. Jag ska ialla fall kolla på en ny tvbänk som jag verkligen behöver då den jag har inte alls passar in för fem öre och ett par skor skulle också behöva inhandlas, tjatigt bara att det är helgen före löning.. Hmm, blir nog mest att kika imorgon och fundera lite och kanske ta en shopping tur nästa helg? Jaa men det låter faktiskt som en riktigt bra idé.

Godnatt folket!


Kommentarer
Victoria

Jag vill bara säga att du är världens bästa vän och att jag älskar dig Sandra! Förlåt om jag har varit negativ om kärlek den senaste tiden, kärlek är underbart och du kommer hitta tillbaka till den i framtiden det lovar jag :) Men jag är mest trött på den just nu efter allt som hänt det här året. Men jag är också glad över det som hänt för det har verkligen gjort att jag har utvecklats så pass mycket som person. Det har även du gjort och det visar att ensam är stark :) Godnatt & sov gott, vi ses imorgon :)

2009-09-20 @ 02:06:21
URL: http://victoriaohlson.blogg.se/
Ökan

känner likadant

2009-09-21 @ 17:29:04
Dread

Kärlek är nått man letar sig fram till och när man väll hittat den som är perfekt så släppar min inte taget. Och nej det finns inte bara en speciel för just dig, tro mig han som du letar efter just nu kommer dycka upp när du minst anar det. Puss

2009-09-21 @ 18:43:05


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0