lördag

Igår blev det en myskväll. Först hälsade jag på ute i Marma en kort sväng innan jag skulle iväg på lite annat innan det skulle bli riktig myskväll i Vågbro och nog blev de det allt. Kikade film (license to wed) en romantisk komedi, helt godkänd faktiskt och några skratt under filmen blev det kan man säga. Efter filmen tog jag och Victoria oss en vända in till stan för att kika folket, träffade på några kända ansikten som inte var i sina nyktraste lag så vi återvände snabbt hem och körde Gossip Girl maraton eftersom Victoria inte hade sett alla avsnitt än. Jag somnade, vilket skräll haha!

Idag har jag varit chaufför heeeela dagen åt olika släktingar och nu har jag äntligen kommit till Vågbro och varvat ner med lite grillat och nu tänker vi göra oss iorning för lite vindrickning har vi tänkt. Dock har vi stor beslutsångest om vi ska åka upp till folket i Huddik eller helt enkelt stanna i Söderhamn, återstår och se på vilket humör vi är efter att vi blivit klara.

Just nu står ialla fall Victoria i duschen och jag sitter här och lyssnar på Lady Gaga - Just dance och tänker på Tomas och Jimmy. På den gamla goda tiden då Tomas bodde hemma och förfesten oftast var där.
Åhh, ibland vill man bara vrida tillbaka tiden en sväng. Vissa tider är faktiskt enormt saknad och vissa absolut inte. Dessa två pojkar är lite saknad faktiskt, tråkigt att så mycket har förändras..

Men ny dag, nya tag är det inte så man säger? :)

Ha en trevlig kväll allihopa nu ska jag klä av mig och kliva in i duschen så man blir lite fräsch!

Kanske ses i dimman ikväll, vem vet?Kommentarer
Victoria

Vi kan springa ikväll istället för jag hade annat för mig så blev aldrig någon springtur ;)

2009-09-14 @ 19:10:06
URL: http://victoriaohlson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0