sundsvall


Nu är det bara tre timmar kvar innan jag och Victoria rör oss vidare upp till Sundsvall för att spendera helgen där med vår kära Frida. Som tur är så är det Victoria som ska köra så jag tänker enbart linda in mig i täcket på passagerarsätet och vila heeela vägen upp. Är väldigt trött då jag hade väldigt svårt att lyckas somna igår. Hade en hel del att tänka på och med det som hänt så gjorde det omöjligt för mig att somna..
Hoppas verkligen att allt blir bra!!

Måste verkligen tacka Victoria för en väldigt mysig kväll igår med skumbad och Spa och även filmkikning. Vi tittade på Sex and the city filmen som man har sett typ 235642323 gånger, men guuud så bra den är och jag längtar tills andra filmen kommer ut som den gör den 28 Maj 2010. Skönt att man fick tänka på annat några timmar faktiskt. Du är guld värd stumpan!

Dom som känner mig väl vet hur mycket jag älskar serier och hur ofta jag verkligen kollar på serier men eftersom min dator inte har fungerat på flera månader så har jag inte haft möjligheten att ladda hem något nytt att kolla på så idag har min mycket underbara VÄN lånat ut första säsongen av Entourage till mig så jag ska ha någonting att kolla på, på kvällarna. Det är inte bara en som har tjatat på mig angående den serier utan flera stycken så nu hoppas jag verkligen den är så bra som dom påstår.
Så tack för det! ;)

Ikväll kommer även ske en liten förändring och om ni har tur så kanske ni kan få se lite senare vad som skett. Detta beror självklart på om Frida har någon dator med internet på, men det hoppas vi på!

nu ska jag köra järnet och fortsätta tagga.. Nu har jag även hållt på med detta inlägg ett bra tag så nu är det bara två och en halv timme som gäller innan vi åker ;)

hörs mina vänner

Victora, Jag och Frida sen Classic Car Week i Rättvik :)Kommentarer
Malin

jag chansar på att du ska klippa page ;)

2009-09-04 @ 14:39:57
URL: http://maaalinlarsson.blogg.se/
Lovisa winther var namnet! :D

härlig blogg! :P

2009-09-04 @ 15:35:12
URL: http://lovisawinther.blogg.se/
Michael Jackson | Minnesblogg

Ha en bra dag!

2009-09-04 @ 15:41:46
URL: http://mjackson.blogg.se/
ellinor

fin bild:) allt bra??

2009-09-04 @ 15:42:56
URL: http://ellinorericsson.blogg.se/
BREEZY

Ta en titt på min blogg om du gillar SHOPPING!hoppas det är OK att jag lämnar en kommentar!

/www.breezy.se

2009-09-04 @ 15:46:36
URL: http://breezy.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0