Torsdag


Här sitter jag trött som en jude med tanke på att det blev en väldigt sen natt inatt. Somnade väl vid halv tre någon gång och var helt DÖD imorse kan jag säga när klockan ringde. Victoria hade till och med varit hem till mig med en hel del nytvättade grejor som hon skulle lämna innan hon åkte vidare till Rättvik för att jobba. Minns bara att jag hörde att lägenheten öppnades men jag orkar tydligen inte bry mig om det. Tänk om det INTE hade varit hon, bra dåå!
Idag jobbar jag ett kort och skönt pass igen dock sitter jag här och får snart ett allergichock. Tvättade nämligen litegrann igår och hade i på tok för mycket tvättmedel så det verkligen stinker tvättmedel om kläderna så hela omgivningen förmodligen känner av det och jag som har varit känslig mot tvättmedel och sköljmedel sen jag var liten kommer garanterat få känna av allegrin. Har redan nyst ett X antal gånger.

Idag ska jag agera chaufför till min käraste far. Han behöver nämligen handla lite på E-Center inför helgen och eftersom han inte får köra bil längre så blir det så att jag får ställa upp. Likaså imorgon natt ska vi åka till Tönnebro för att hämta Latt (thaian) som pappa har lärt känna och som brukar vara hos oss. Om det är något mer mellan dom har jag faktiskt inte en aning om, pappa är inte direkt en person som pratar om sådana saker, höhö!

Ikväll har jag planerat att hyra nyaste Wallander filmen (cellisten) som jag har väntat på. Förhoppningsvis kommer bästa Emma och gör mig sällskap så man slipper titta helt själv. Tänkte även bjuda in Fredde men sen kom jag på att han hatar svenska filmer :p tragiskt nog.

På lördag ska jag  ta med min mor och hennes kille och åka iväg och inhandla mig en dator (ÄNTLIGEN). Håller på och får panik hemma utan en riktigt fungerande dator. Hoppas verkligen att det finns någon på lager som jag kan få med mig hem direkt och slippa väntar ett X antal dagar till. Har ju även vissa krav när det gäller datorn så nu är det bara att hoppas.

Men förmodligen så kommer jag nog hem på lördags eftermiddag och är såhär glad:

typ. Hittade inte någon bättre bild så den här får duga ;)..

Ni får ha en trevlig torsdagsdag allihopa för nu ska jag återgå till arbetet då min lunch börjar glida mot sitt slut.

 

 Kommentarer
Caroline

Haha ja verkligen! Hon lever sig in i rollen som slav ;P

2009-09-17 @ 14:07:22
URL: http://carolinerosen.blogg.se/
Alex

Vart ska ni åka och köpa dator?

2009-09-17 @ 16:08:15
Malin

tack gumman!

2009-09-18 @ 14:36:50
URL: http://maaalinlarsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0