~ blandat


Dom senaste dagarna har inte varit rolig. Jag har mått som en påse skridskor och jag vet inte riktigt anledningen till det. När jag väl mår sådär dåligt drar jag mig undan och det är personerna i min omgivning som får ut för det.
Tråkigt att det blir så men ingenting jag kan göra åt.

Har kommit igång så gott jag kan på jobbet. Känns som om att man har missat en hel del när man har varit borta så länge och det är lite kämpigt att komma ikapp med allt det nya känns det som. Men det ordnar sig nog till slut.

Har varit upp på sjukhuset i Huddik två dagar i rad och hälsat på min lillasyster som har opererat sig. Ingen stor operation utan hon har tagit bort halsmandlarna. Dock gör det ont i mig att se en person som är bland dom viktigaste i ens liv ha så ont och inte ens kan äta. När dom ser så svag ut. Idag får hon ialla fall komma hem trots att hon fortfarande inte är bättre. Men alltid skönare att sova i sin egna säng.

Idag ska jag ta mig tid och träffa Jessica eftersom jag slutar i bra tid. Blir en runda på staden skulle jag tro. Har ju även fått världens längsta beställning från bolaget då folk på jobbet ej har tid att gå själv. Jessica ska allt få hjälpa mig bära då jag egentligen inte får på grund av ryggen. Stackars henne säger jag.

Förövrigt börjar jag faktiskt längta lite till fredag. Har bestämt mig för att zipa på något glas vin med en massa härliga kollegor. Husfest är vad det blir. Var längesen måste jag säga. Får hoppas vädret blir kanon så det hinns med en massa lekar och spel.Känns verkligen som att sommaren är på ingång nu och jag kan bara säga att jag gillar läget. Underbart att marken ute är bar så man bara kan njuta av alla promenader och snart väntas även vårruset i Gävle med en massa arbetskamrater. Blev ju en av vinnarna som fick avgiften betalad så det är ju kanon!

Dags att avrunda då jag har annat att göra.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0