~ måndag


Kan vara den kämpigaste måndagen på länge.
Började jobba halvtid idag och de tre kommande veckorna framöver. Ryggen är fortfarande inte bra. Min högra fot/häl för jätteont då jag har ett jätteskavsår. Igår lyckades jag på något vis bita av en del på tanden och imorse vaknade jag upp och hade ont i halsen och när vi ändå är igång kan jag även meddela att jag sovit som en kratta. Legat och vridit på mig hela natten och jag förstår inte varför.
Livet leker, eller hur?

Idag är det nog dags att ta tag i saker som legat på hyllan ett tag som egentligen är ett måste.
Slutar kvart över tolv. Hämtar upp Jessica och vi tar oss ett besök på cfl för att kolla lite kurser mm. Finputsa lite på mina cv och låna Jonas utskrivare.
Städas hemma behövs det också göra. Lika bra att göra så mkt man hinner innan man ska hämta karln ikväll när han kommer hem från S-vall.

Förövrigt har jag haft bloggtorka. Har mest aktiverat mig ute på promenader med olika personer. Myst med Therese och Kevin en hel del. Vart ut två gånger till Alexandra och hälsat på henne och lilla Mollie. De små liven är så underbar. Har dessutom inget internet på min dator hemma nu då det är nå knas med hastigheten så jag har inte haft tillgång heller. Men löser sig förhoppningsvis i veckan.

Tills dess får ni ha det så bra!


Kommentarer
Victoria

HAHA men skona bilder, glomde helt och kommentera dom i forra inlagget :PJa det var riktigt mysigt i Florida! Saknar dig ocksa gumman. Har sa himla mycket med allting hela tiden, men tycker vi borde forsoka klamma in en skype dejt snart!! Looove!

2010-04-20 @ 04:56:02
URL: http://victoriaohlson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0