~ sista


Och nu har vi kommit fram till dagen som är den sista April. Tänk att imorgon är det redan första Maj, vart tar all tid vägen? Går extremt fort. Nog för att jag tycker det är väldigt bra just det här året.
Är besviken på vädret idag. Det är grått, muligt, dimmigt och ja det börjar nog regna när som helst också. Typiskt. Hade verkligen sett framimot sol och härligt väder så man får lite sommarkänsla nu när man ska vara ute och grilla o spela en massa spel och så.

Ska jag vara ärlig så sitter jag här redan nu och lyssnar på lite partymusik. Mest av den anledningen till att jag ska bli sugen för på lite fest. För just nu är jag nämligen inte det.

Sprutade nyss lite tårar också. Känslig som jag är. Hittade en gammal goding från förra året som spelade ungefär 24/7 i Rättvik. Sommaren 09 kommer vara så enormt svårslaget. Det var svårt att inte må bra då. Dock har jag mest Victoria för att tacka det. Det är hon som har fått mig att känna mig så stark och stå på mig själv. Att inte blicka tillbaka på gammalt utan att gå vidare och bygga upp ett bättre självförtroende. Med hennes kloka ord och vänskap och vetskap att hon alltid har funnits där har fått mig att komma en lång bit på vägen till att må bra igen.

Även detta är en stor grej som gör att jag tycker att det är extremt jobbigt att vi sitter på en varsin sida av jorden typ. Att inte när som helst kunna ringa, prata och få det stöd man ibland behöver när det känns som att allt har rasat. Men bara av att läsa hennes blogg där hon ibland skriver om just sånthär får mig att känna mig starkare genast.

Jag har sagt det tusen gånger och säger det ännu en gång, jag är SÅ otroligt glad för hennes skull och enormt stolt över henne som har tagit sig mod att åka iväg för sig själv och uppleva allt som hon idag gör. Måste även säga att jag är enormt avundsjuk. Hade inte jag träffat Kristoffer hade jag själv åkt, om det inte vore som Au pair så hade jag åkt i något annat syfte.

Ett långt break från söderhamn och söderhamns befolkning känns ibland som att man skulle behöva prioritera högst på listan.

Men nu ska inte jag sitta här och deppa ihop bara för att jag kom och tänka på gamla minnen. Dags att börja tagga istället. Ikväll kommer vi befinna oss i Bollnäs trakter av alla, haha. Men det kommer nog bli trevligt att träffa alla utanför jobbet.
Hoppas ni får en trevlig sista april allihopa och vi får hålla tummarna på att vädret spricker upp under dagen som det gjorde igår :)

Victoria, jag saknar saknar saknar dig! <3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0