att bli väckt


Ni vet när man sover sådär riktigt underbart, eller egentligen så kan man ju inte veta hur bra man har sovit förrän man vaknar men ändå. Imorse sov jag som en stock och eftersom jag hade sovmorgon ända fram till kvart i tolv så tänkte jag ta tillfälle i akt att försöka sova så länge jag kunde.
Klockan sju imorse så står min sambo ovanför mig och ropar med lite försiktig röst så att jag ska vakna "Saaaaaandra".. "MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM" svarar jag efter ett tag. Då visar det sig att Alexandra har blivit jättedålig och behöver hjälp med ett telefonnummer till arbetsmiljöutvecklingen. För några sekunder skulle jag faktiskt ha velat mörda henne men efter dom där få sekunderna så tyckte jag så synd om henne. Förmodligen jag som har smittat henne också eftersom jag var sådär supersjuk förra veckan.

Tur att jag var så fruktansvärt trött så att jag snabbt somnade om.
Men det var verkligen ett sånt där moment när hon väckte mig då jag insåg att jag verkligen sov som bäst.

Idag är det skitväder ute. Smart som jag är valde jag att gå till jobbet istället för att ta bilen som jag hade tillgång till. Det fick jag bittert ångra när jag var dyngsur när jag väl kommit fram. Regnet öser fortfarande ner så jag antar att jag kommer vara lika blöt när jag kommer hem. Men jag tänker ändå inte klaga på vädret för lite regn ibland tycker jag bara är mysigt. Så när jag slutar så tänker jag gå hem, ta en dusch och mysa med min sjukling till sambo!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0