en ny vecka


Helgen var helt okej. Fredagen bestod av lite umgänge med Johan o lite annat fölk. Resten av kvällen spenderade jag och syster framför tv:n i soffan. Vaknade klockan nio på lördagen och det kändes som jag hade sovit ut för en vecka framåt. Underbart!

Tog mig en morgonrunda i ut och gå skorna. Sen ställde jag mig och städa, diska och annat dylikt innan Alexandra kom hem. Blev en vilopaus under eftermiddagen innan det var festligheter som skulle tas över.

Blev en mkt trevlig kväll. Dock slutade den kanske lite för känslig där ett tag. Bölig som jag är gick jag o snyftade hela vägen hem. Aldrig lätt när det kommer som ett bakslag, ialla fall inte sånt som man trodde att man hade släppt.

Vaknade på söndagen med lite smått ångest över att kanske ha erkänt lite för mkt. Men man lever bara en gång, eller hur?
Jag och Alexandra låg ialla fall i soffan så gott som hela dagen och slöade. Ganska skönt sådär en söndag.

Igår började en ny arbetsvecka som helt plötsligt förvandlades till en sex dagars. Men inte klagar jag för det blir underbart nästa vecka när man jobbar väldigt lite istället. Då ska jag jäsa när alla andra sitter kvar där nere. Haha.

Måste bannimej hitta min kamera sladd snart tycker jag. Dock så vet jag att alla älskar alla mina tråkiga textinlägg. Oh yess! Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0