en vanlig torsdagsmorgon


Sovmorgon till elva. Jajjamensan. Vad gör man då?
Jo, en timmes powerwalk avklarad, lagat två stycken matlådor både tills idag och imorgon. Gjort ren den äckliga kattlådan. Duschat och fixat mig iordning och jag har fortfarande en hel timme kvar innan jag börjar. Strongt gjort för att vara mig själv tycker jag. Funderar på om jag ska bädda nytt i sängen redan nu så jag slipper göra det ikväll när jag kommer hem. Då blir det istället tvättning och damsugning o skurning som gäller.

Ska jag vara helt ärlig så tror jag att jag och Alexandra städar någonting här i lägenheten exakt varje dag och det blir ändå aldrig rent. Förbannade katter som skiter ner. Men ibland kan dom vara bra söt också faktiskt.

Har precis slaffsat i mig en skål fil med special K. Mums. Samtidigt har jag suttit och kikat runt på lite bilder på datorn. Självklart hittade man en hel del godingar. Är glad för att jag inte har mist exakt alla mina bilder då min externa hårddisk krashade. Det kind of sög faktiskt.

Bjuder på några gamla godingar;


Caroline på G ;)


Dan skall till och posera ;)


Anna i sitt läckra lager ;)


Malin deckade. Det tyckte jag Tommy och Lars var väldigt roligt :)


Alexandra och jag en tisdagkväll när vi drar ut på ninjatajm. haha ;)


Långkuken, haha!


Phötanton eller vare fjanton? ;)


Fredrik gör sig snygg som alltid ;)


Likaså Simon, haha :)


Dan got not hot :p


Går inte ens att förklara utan ljud ;)


Avslutar med denna. Älskar Simons min i bakgrunden och Anton ser nästen ledsen ut ;)

Det är verkligen sjukt vad mycket roligt man har hunnit med om under åren. Det här vara bara några smakprov, har egentligen flera tusen stycken till på alla goa retards till vänner man har. Tänkte slänga ihop alla dom bästa bilderna i ett album och slänga upp på fejjan, men lär ju ta sin tid innan jag lyckas knapra ihop alla godingar.

Nu är det fortfarande 45 kvar innan jag börjar. Blir nog till att bädda rent sängen ändå. Hörs!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0