helgen som var

Toppen helg kan man faktiskt resumera helgen som var till. Jobbade till halv fyra i fredags sen bar det direkt av hem till mamma för att sno sylen som är mammas nya bil för att sedan åka vidare mot Marmaskogarna. Blev bjuden på middag som Fredrik kokade ihop. Pasta och korvgryta. Jag kan lätt säga att det var det godaste jag ätit på länge. Blev bra imponerad på Fredriks ihopkokande. Nu har dom lovat att bjuda ut mig varje gång den där korvgrytan ska ätas, haha! Kikade på nya huset och hjälpte Alex packa upp lite smågrejor. Typ sånt som hon var för kort för att få in i skåpen, hihi. Jag är ju trots allt så gott som 1 decimeter längre än henne. Busade lite med Mollie. Hann få lite nya söta pics på busfröt.


Tänk vad fort dom växer och vad fort tiden går. Om två veckor är hon redan 6 månader.

Kom hem till mammsen igen vid nio tiden. Där blev man bjuden på en god drink med dom, grannarna och tyskarna som var på besök. Slutade med att jag o mamma satt uppe och pratade till halv tre på natten.

Lördagen kom jag upp i skaplig tid för att ha varit uppe så länge. Startade dagen med en fika på furan med fröknarna Jonsson och fina Tova. Blev mycket tok och skratt som vanligt mellan dom. En vinkväll framöver är även bestämd och hur galen kommer inte den bli, när vi är galna nykter? haha.
Eftermiddagen blev lugn och trodde även att kvällen skulle bli likaså. Men icke. Malin övertalade mig att följa med ut på lite partaj (dock var jag inte så svårövertalad om jag ska vara ärlig.). Började kvällen hemma hos Malin med henne Emma och även Eva hann komma. Vi gjorde oss iordning, lyssnade musik, snackade lite och tog ett glas vin innan vi for vidare mot Joann Ling i Stugsund för fest. Emma tog initiativet till jag har aldrig leken redan från början och sen fortsatte hela kvällen med massa lekar och spel. Galet roligt hade vi. Vid elva tiden for vi vidare mot Oleary´s där vi i princip dansade arslet av oss hela kvällen. Även det var galet kul då jag egentligen inte är personen som tycker om att dansa så mkt.
Vid halv två tiden trodde jag att jag var helt slut och efter ett par glas vatten kom bästa Fredde och skjutsade hem mig. Tog bara någon halvtimme så fick man ett samtal från bästa sambo som förberedde mig på att inte sova på ett bra tag och visst blev det så. Dansen fortsatte här hemma och jag tror vi kom i säng ungefär vid fyra tiden innan det var klart.

Söndagen vaknade jag upp vid tolv och kände mig totalt utvilad och jag kände inte ens av att jag hade partaja en hel kväll. Drog på mig mysiskläderna och gav mig ut på en promenad till Vågbro för att hämta lite saker och bilen som jag lämnade kvar där. Handlade en sväng när sambon hade vaknat och sen blev det lugnt resten av kvällen. Fick håhälsning av Jenny Olsson och Irene Huss fick stå för kvällens film.

Idag är det måndag och en ny arbetsvecka har åter börjat. Just nu känns det faktiskt lite sådär extra roligt igen att gå till jobbet, när det är så mkt bus på g med fröknarna Jonsson. Lammkött är ju även ett extra plus i kanten sådär, mums!Kommentarer
Jenny

Lammkött är gott! :) Vi ses imorgon bästa Sandra! Pöss

2010-08-24 @ 21:43:35


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0