Pooar runt


Ja det är precis vad jag gör just nu. Har jobbat i full fart hela dagen och röjt undan en jäkla massa ärenden så nu finns det inte mkt kvar. Pluspoäng till mig själv, tackar.. Därför tycker jag att jag är värd att sitta och slöa ett tag nu. Och så får det bli också.

Ska klirra lite gött från systemet när jag slutar eftersom jag inte hinner det då jag jobbar även lördag. Ja, jag jobbar sex dagar denna vecka, men det tar vi igen nästa då jag inte jobbar mkt alls. Dit längtar jag.

Ikväll ska jag tvätta sista skittvätten som finns. Det blir alltså en vit maskin. Sen ska jag damsuga o skura av lite snabbt. När väl Alexandra kommer hem ska vi krypa ner i soffan och kika på den nya filmen av Wallander. Tack och lov för att man redan har matlåda klart tills imorgon. Kan vara bland det drygaste att stå och göra förutom diska då såklart som jag förövrigt också måste göra när jag väl kommer hem. Gaaaaaaash, kan inte allt bara bli rent av sig själv istället? skulle vara bra mkt lämpligare.

Utfyllnadsbild.

Har även kommit i undifund eller vad det nu heter att jag saknar mitt röda hår faktiskt. Kan hända att det blir att återgå till den färgen nästa månad faktiskt, kanske klirra förlängning också. Är bra sugen att prova på. Dessutom verkar mitt hår inte alls växa nu för tiden och jag som ändå har klippt topparna bra oftare än vad jag någonsin gjort tidigare.

och nu till något helt annat, vad bjuder helgen på? Det är ju cruising så en lite utgång kanske det får bli. Frågan är bara vilket ställe man går till och vad blir det för folk ute. Man vill ju faktiskt inte träffa på vem som helst.

och en till sak innan jag avrundar. Snart är det bara tre månader kvar innan mitt hjärta från USA kommer hem. Åh, jag hoppas verkligen tiden fortsätter att gå lika snabbt som den gör nu. Dock antar jag att det avtar nu när det börjar gå mot höst och vinter igen. Har ju en förmåga att göra det tyvärr.

Blev lite för mkt snack nu, men skönt med lite pooartid.
Over and out..
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0