sjukling


Dom senaste dagarna har jag verkligen varit en sjukling. Nästintill 40 graders feber. Världens rethosta och så vidare.. Värsta dagen var måndagen. Alexandra var och jobbade och hade träning direkt efter jobbet. Jag låg i soffan hela dagen och grinade efter mamma. Så dålig var jag.

Väldigt jobbigt utan bil när man inte kan ta sig någonstans. Annars hade jag garanterat bosatt mig hemma hos mamma under de dagarna som jag var som mest sjuk. Är det något man vill när man är sjuk då är det ändå att mamma ska finnas där och kunna ta hand om än. Ialla fall när man blir sådär dålig som jag nu har varit.

Mår mycket bättre nu. Känner mig skapligt pigg. Dock hänger varken rösten eller andningen med än. Inte heller hostan vill ge sig. Men imorgon är det jobb som gäller. Det tråkigaste som finns är att bara ligga hemma hela dagarna och inte ens kunna kliva utanför dörren. Fy och usch för det.

Nu hoppas jag dom här två dagarna går snabbt på jobbet för på fredag tänker jag hälsa på mina godingar ute i Marma. Kika på huset och busa med mitt lilla gohjärta Mollie. Snacka lite skit med mamma Alex och se på när Fredde får slita med renovering. Låter som en kanon fredag och på lördag kommer bästa Emma hem till Söderhamn igen och då blir det lite påhitt med henne. Kan bli riktigt bra det där.

Nu är det dusch och krypa ner i sängen som gäller. Hoppas på en natt med lika skön sömn igen. Natten som var, var underbar. Har man inte sovit dom två tidigare nätterna så hade man nog lite sömn att ta igen.Kommentarer
Emma

Klart det kommer bli grymt Sandy ! Du å ja = grymt det vetdu ;P <3

2010-08-19 @ 15:03:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0