alla brasor vill inte brinna.

Berätta igår om att jag försökte få liv i en brasa här hemma. Gav som sagt upp efter 40 minuter då det var helt svart där inne. Åkte ialla fall iväg en sväng för att hämta Jessica. När vi väl kommer innanför dörren hemma igen ungefär 20 minuter senare så vräker hon ur sig att det luktar väldigt mycket rök. "Jaa, jag har ju försökt elda vet du ju?".. Går ialla fall in i mitt sovrum där våran öppna spis står och POFF så är det världens brasa, helt out of the blue.

Brast ut i skratt och kände mig för några sekunder riktigt duktig som hade lyckats fått liv i brasan. Egentligen så var  det väl brasan själv som blåste liv i sig. Måste ha legat och glött på bra där under all ved. Whatever tänkte jag, jag fick ju till slut min efterlängade brasa.

Blev uppe alldeles för sent inatt vilket betydde att när klockan ringde vid tjugo över sju så var jag så gott som medvetslös. Funderade länge på vad det var som lät så illa innan jag fatta att det var själva klockan. Som tur var klev jag upp på direkten utan att snooza vilket jag tycker var väldigt smart gjort för annars hade jag nog fortfarande legat lika död.

Nu har jag ialla fall tagit mig en snabb dusch, fixa håret, ätit en jäkla god frukost, lyssnat på underbart bra musik och jag fick till och med tid över för ett inlägg här. (Kan bero på att Alex är ungefär en kvart efter i schemat.). Idag blir som sagt en tripp ner till Valbo med hot mama Alex och goa Mollie. En snabb tripp sådär. Har nämligen en väldigt späckad dag idag verkar det som. Tack och lov för det. Börjar kännas en aning långtråkigt att bara gå hemma och inte göra någonting alls.

Nu, Gävle. Hörs hej!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0