ännu en lördag

Gårdagens tripp till Valbo var mysig. Allting gick väldigt snabbt med lite små roliga incidenter. Blev dock inte så mkt handling till mig själv som det brukar bli. Köpte två mattor, en kudde och några paket värmeljus. Däremot så köpte jag en aning mycket mer värmeljus till mammsen. Hon som är besatt av ljus!

Väl hemma i Söderhamn igen så blev det en runda på bolaget. Sen påhälsning hos först mor och därefter pappsen som fyllde år.

Resten av kvällen blev det idolkik här hemma med ett härligt gäng. Nog för att man nästan visste i förväg att Jay skulle vinna så var spänningen på hög nivå. Det är sjukt hur man ibland kan leva in sig i någon annans känsla. Eller den känslan man tror att någon annan känner. Dessutom gillar jag årets idollåt väldigt mycket, mer och mer för varje gång jag lyssnar.

Nu är det ialla fall lördagmorgon och det är simning som står på schemat först. Håller på och försöker på upp Jessica också, för hon SKA också med. Sen är det bara att svida om till en bättre klädsel för då är det dop som gäller. Måste komma ihåg att slå in doppresenten också, annars blir det ju lite pinsamt!

Over and out.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0