det var ett tag sedan.


Det har varit ett stort gap här i bloggen bra nog länge nu. Har hänt väldigt mycket det senaste tiden och humöret har pendlat väldigt mycket upp och ner. Dock har den senaste tiden varit väldigt positiv på många sätt.

Jessica min fina vän har blivit inneboende här och snart flyttar hon även in på riktigt är det tänkt. Hon har vart en stor del till att humöret har legat på topp ett tag nu. Många galenskaper har det varit hit och dit och många minnen som har skapats. Ett stort tack till dej!

Även Victoria har kommit hem efter sitt år i USA och det var ett glatt återseende på många sätt. Känns underbart att ha henne hemma på svensk mark igen. Att bara kunna ringa till varandra när man vill är så skönt. <3

Förövrigt så händer det inte så mycket om dagarna just nu. Har sökt en ny utbildning som startar i Januari som jag hoppas att jag kommer in på. Har möblerat om i min älskade lägenhet och det tog sin lilla tid innan vi fick till det riktigt bra. Vi har även eldat första gången i öppna spisen och julpyntat litegrann. Gillar inte alls när det blir för mycket pynt så det fick bli två julstjärnor i fönstren och en minijulgran som fick plats i barskåpet. Har även gått och blivit långhårig vilket fortfarande känns lite ovant faktiskt.

För tillfället så ligger jag hemma och är lite sjuker. Har varit värre tidigare så jag antar att jag är på bättringsvägen nu. Bara min röst som inte alls hänger med annars så är jag faktiskt riktigt pigg om dagarna trots förkylningen.

Imorgon har jag bestämt mig för att vara frisk (vilket jag förmodligen inte kommer att vara.). Har julklappar kvar som måste fixas, även doppresent till på lördag då det är dax för lilla Lex att döpas. Även present åt pappsen som fyller år på fredag. Ska även träffa Therese och Kevin är det tänkt och lite simningen ska också ske. Ja, en hel del alltså.

Nu ska jag fortsätta vara lite social här hemma. Vi har ju faktiskt fått besök från gatan ovanför!Kommentarer
Jessica

Du som är en fin vän! Kärlek

2010-12-08 @ 14:07:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0