en torsdag.

Idag började jag min dag med att göra lite ärenden på stan med älskade mamma. Hittade lite julklappar till småbröderna. När vi var klara på staden så bättrade vi på våran bränna i solariumet. Dock gjorde jag samma misstag som sist och hade spetstrosor på mig. Kan ju meddela om att det inte blir den läckraste brännan efter ett par sådana.

Skjutsade hem mor min, hämtade upp sambo nr2 för lite till handling. Nu har jag bara två julklappar kvar så är jag klar för i år, tack och lov. Fixade även dop present till på lördag. Dock i skrivandets stund så kom jag på att jag skulle ha köpt en present till pappsen som fyller år imorgon. Sicken tur att han inte fyller jämt så han får nog nöja sig med en lottpåse eftersom han har allt annat han behöver.

Egentligen så förstår jag inte det där med att ge bort lotter i present. Tänk om man skulle lyckas ge bort värsta feta vinsten, skapligt ångest man skulle ha efter det. Ialla fall jag skulle ha det. Tur att min pappa är så snäll så att jag vet att han skulle dela med sig om det blev en riktigt hög vinst.

Nu ikväll har jag vart iväg och simmat med bästa Fredrik. Fast före det var jag o jessica ut på kjeratten och hälsade på allihopa. (Kicki, Micke, Victoria och Fredrik nr2). Riktigt mysigt börjar dom få där ute. Kan tänka mig att det kommer spenderas mycket tid där ute i sommar. Mycket fint läge som dom bor på nu.
Sitter ialla fall själv här hemma nu och fryser litegrann. Försökte mig på att få igång en brasa men gav upp efter 40 minuter då den verkligen inte vela börja brinna.


Här har vi vår fina julgran för i år. Dock felplacerad då den numer står i vårt barskåp. Väldigt lämpligt så den inte står i vägen för någonting.

Dags att avrunda. Ska prova mig på en kopp te och se om man blir nå varmare i kroppen. Sen ropar först en dusch och sedan sängen. Bäst att lägga sig i tid då klockan ringer tidigt imorgon. Ska nämligen på en trip till Valbo med Alexandra och Mollie på förmiddagen.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0