vardagssyssla.

Började morgonen med att kika på ett mycket spännande avsnitt av min favoritserie. Låg och drog mig efter det fram till halv elva innan det var dags för en dusch och fixa till mig lite. Promenerade sedan upp till Therese, Mathias och Kevin och umgicks där några timmar. Påvägen hem blev det att handla lite nödvändiga matvaror till hemmet och väl hemma stod tvättning på schema. Nog för att vi hade blivit varnade om att tvättstugan inte fungerade som den ska och att hyresvärden hade gjort en "temporär" lösning så att vattnet inte skulle rinna ut på golvet. Dock så tror jag hyresvärden totalt har missat att det läcker på mer än två ställen i röret, så efter första maskinen kom vi in till en översvämmning, YEY! Det var visst mycket värre än vad vi trodde. Vi slängde iaf i en ny maskin efter att vi hade svabbat av golvet så gott vi kunde och drog även på torktumlaren. Andra vändan ner till tvätten så inser vi att torktumlaren hade slutat fungera efter sisådär 9-10 minuter. Hmm, kan ju ha och göra med att den ligger dränkt i vatten kanske?

Borde man inte som hyresvärd se till att sina boende har fungerade saker? När det gäller våran så är det inte snabba puckar som gäller. Näe, verkligen inte! Tror jag ska be min bästa granne att skälla lite på han då jag är alldeles för feg för att göra det. 

Nåväl innan den här tvätt tiden är över lär vi ha kläder över exakt hela lägenheten som måste hänga på tork eftersom den där förbaskade tumlaren inte fungerar...!!

nu blire soffhäng innan vi ska ner och svabba golv igen. Sicken spännande lill lördag. Vanligtvis brukar vi sitta med ett varsit glas vin vid det här laget. Jäkla vardagssyssla att förstöra.
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0