~ 20 år

Japp då var man ett år äldre. Känns inge annorlunda mer än att man får mer och mer panik över vad man vill göra i livet och hur man vill leva det. Förutom att leva med Kristoffer så har man ju andra drömmar man vill uppfylla.
På min födelsedag spenderar jag hela tiden till kvart i sex på jobbet och på kvällen ska jag fira den genom att STORSTÄDA lägenhet så den är skinande ren imorgon när storesyster och pappa kommer för att få sig lite fika och jag lite presenter, höhö.
När jag väl är klar med städning som kommer ta ett X antal timmar med tanke på hur det ser ut hos oss nu så tänker jag avsluta min kväll med One tree hill avsnittet som jag längtat efter. Wonderbar.
OCH NEJ, hörni. Jag skulle vägra gå på systemet samma dag som min födelsedag. Det får vänta ett tag om jag inte blir tvungen att gå själv dit på lördag.

Nu ser jag framimot lördagen kvällen med alla tjejer riktigt mycket. Ska nog bli riktigt trevligt. Sitter och försöker komma på lite olika tävlingar man kan göra men jag är ju inte världens påhittigaste så om det är någon vänlig själ som har något förslag kan ni väl slänga in en kommentar.

Önskar verkligen att Victoria kunde komma hem för bara under lördagen om det vore så, så även hon kunde vara med men jag får visst klara mig utan.

Nu hoppas jag resten av veckan går riktigt fort. Fredagkväll vill jag ha då Emma ska komma och massera ut min rygg som verkligen behövs. Kan man ha fler knutar och felliggningar i ryggen än vad jag har?
Ska nog tvinga till mig lite oljemassage av min kärlek ikväll, det är jag väl ändå värd på min födelsedag iaf.

Have a awesome tuesday evening everyone!

Så pigg ska jag se ut innan lördagkvällen är över, OR NOOOOOT!

 Kommentarer
Victoria

Grattis!!!!!! :D

2010-02-23 @ 18:46:30
URL: http://victoriaohlson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0