~ 6 februariSpendera stor del av gårdagen med min två söta killar. Måste ju passa på när lilleman är här hemma.
Kvällen tog jag med Jessica ut till mamma i Norrala. Vi körde först tre gubbar upp till Kilafors på middag där innan vi fick middag av mamma hemma. Satt och snackade om allt mellan himmel och jord och spelade lite familjegeni. Riktigt skoj blev det faktiskt, blev lite tokiga svar speciellt från min käre mor som satt och drack vin samtidigt, haha. Fram mot halvtolv tiden skulle vi fara iväg mot Kilarfors igen för att hämta hem gubbarna. Han bara halv Kungsgårdsjöarna så släpper det för hela bilen. Två varv och sen satt vi fast i snödrivan. TYPISKT.. Precis sekunden innan allt hände så hade vi suttit och skämtat om att köra av vägen eller få fel på bilen där ute i mitt ingenstans och där det inte ens går nå trafik. Han väl säga att jag skulle börja grina om det hände och sen smällde det. Tur att både jag och Jessica var tillräckligt stark så vi kom lös helt själv till slut och slapp ringa efter hjälp. Berättade iaf snällt för korven vad som hade hänt och som tur var det inge skador på bilen. Men våra ben var skapligt skakiga efter det. Fick även strikta order att INTE berätta för mamma, haha..
Efter över 21 mil i bilen en fredag kväll så fick man komma hem vid kvart över två och 1200 spänn rikare, så inte klagar jag. Ingen händelsefri kväll utan en väldigt händelserik måste jag säga som man sent kommer glömma. Typiskt att vi inte var så smart och knäppte kort när vi satt fast, måste ha sett sjukt roligt ut faktiskt.

Väl hemma låg hjärtat och vänta och vi somnade ganska snabbt. Fick mig en rejäl sovmorgon idag ialla fall, blev till och med väckt 20 över elva och jag kommer inte ens ihåg sist jag sov så länge.
Har varit och skjutsat syster och hämtat lite grejor hos mamma jag glömde imorgon. Nu sitter jag i soffan och lyssnar på lite partymusik och försöker ladda upp för Carolines 20 års fest. Är både sugen och inte sugen. Tycker det bara är jobbigt om det blir för mycket folk så, men hoppas på en trevlig kväll iaf. Ska bli roligt att fröken Hedlund följer med, har inte ens sett henne på det nya året. Tragiskt nog.
Jessica har jag även dragit med mig, alltid lika roligt med den bruden. Dock finns det en som saknas här hemma och som skulle fullborda kvällen och det tillägnar jag Victoria. I MISS YOU, like crazy!!

Men nu ska jag ta och pussa upp mitt hjärta innan mina vänner kommer stör ;)
Hoppas ni får en trevlig lördagkväll allihopa!
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0