~ kallt


JAG ÄR INTE ETT DUGG AVUNDSJUK PÅ DIG, VICTORIA.
Här hemma har vi 25 minus så biljäveln inte ens startar när man ska iväg till jobbet medans du ska drar till FREAKING jäkla Bahamas om någon dag bara.
Finns det plats åt mig i din resväska??

En sånhär dag/vinter är jag faktiskt riktigt glad över att inte ha ett hus så man måste skotta och härja så ofta, fast samtidigt skulle det vara såå mysigt med ett hus. Typiskt att huset vi hade hittat blev sålt för det ville jag verkligen ha ;(..

Annars hade jag en mycket underbar helg upp i Sundsvall med min kärlek. Vi spelade spel, drack en massa gott, åt tre rättersmiddag, drack lite till och bara jäste runt. Sånt som man borde unna sig oftare.
Hann även träffa Frida lite innan vi åkte upp på incheckning, såå roligt att se tjejen igen och hemlighet hade hon att berätta också, gaaaaaalet och oförståeligt. Ja Victoria jag vet att du vill veta nu också. I will try to call you tonight ;)

Imorgon fyller jag år. Är jag den ända som tycker det är jobbigt att fylla år? haha.
Jaa så det känns inte ens speciellt även fast man blir 20. Tror alla andra jäser mer på sina födelsedagar än vad jag gör faktiskt. Ganska rejält också. Jobbar 08.45 - 17-45 så det blev inte så mkt annat på den heller.

Onsdag kommer storesyster och pappa på fika hos oss och sen till helgen blire för resten av släkten och dessutom alla mina underbara tjejer.


Sommaren är efterlängtad, mer än någonsin nu!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0