~ Svar del 1


Här kommer svar på några av de första frågorna!

Första svaret tillägnar jag min bästa vän, Victoria.
Jag hade tänkt till sommaren, men det är någon som vi måste prata om till helgen och planera lite för min semesteransökan ska vara inlämnad den 28 februari så det är lite svårt hur man ska planera allt.
Tid att skypa lite i helgen? ;)

Och nu innan jag svarar på några ytterligare frågor så är jag lite imponerad över de frågor jag faktiskt fått. Känns som om att jag har har dränkt ner er med massa barnprat i bloggen eftersom de flesta frågor jag har fått handlar om barn, haha. Men det gör ingenting, för om jag ska vara helt ärlig så ÄLSKAR jag barn. Så min sammanfattning över dessa frågor lyder:

Jaa, självklart vill jag ha barn. 2-3 stycken tror jag får räcka. När är ingenting jag har planerat utan det får komma den dagen det kommer, därimot har jag alltid sagt att jag vill vara ung mamma. Tur jag har en partner som vill vara ung pappa med ;)
Två av namnen vet jag redan, kanske det tredje också det beror på vad det blir för kön. Namnen vill jag självklart inte avslöja ifall någon av mina vänner tänker sno dom, haha..

Den första som skulle få veta är självklart pappan, sen skulle jag inte vilja berätta vidare förräns det är helt säkert och att det har gått minst tre månader då risken för missfall och dylikt är minimalt. Självklart skulle jag inte kunna hålla mig så länge så det skulle vara min bästa som skulle få ett snabbt samtal, sen innan man gick ut med helt skulle självklart både mina föräldrar och svärföräldrar få veta :).

Och nej, jag skulle inte kunna lura in min partner i något dylikt. Skulle inte han vilja skulle jag heller inte vara så själviskt och bara tänka på mig själv. MAN ÄR TVÅ om detta beslutet, finns ingen snack om saken tycker jag.
Om jag såväl äter preventivmedel eller inte så ser jag till att min partner är väl medveten om det.
Som sagt i ett förhållande är man TVÅ om saker.

Får avsluta första omgången med svaren nu och svara på några ytterligare frågor senare då jag måste fokusera mig på jobbet nu när rasten är över. Har ni tur kanske jag uppdaterar redan nästa rast igen!
Kommentarer
Jenny

Din syster då, skulle hon inte få veta i förväg?

2010-02-11 @ 09:48:20


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0