~ Svar del 2


Heej, innan jag börjar sammanställa de andra svaren på dom ytterligare frågorna så tänkte jag bara meddela er att jag har blivit sjuk, igen!!! Tror ni det är spännande? Dessutom är förkylning värre än allt. När jag blir sjuk i förkylning blir det så jag knappt orkar resa mig ur sängen men Heeeey, jag jobbar ändå för det är ett måste.

Kan även meddela om att jag nu är nygaddad igen också. Bild orkar jag inte visa då den inte riktigt är klar än heller, måste finputsats först den 24 Mars när jag ska fylla i också.

Jaa, då ska jag försöka mig på en ytterligare sammanfattning:

Jag och Kristoffer har träffats sen i början av Oktober 2009 och jaa vi bor redan ihop. Vissa kanske tycker det är alldeles för tidigt vilket även jag tyckte förut gällande andra. Kommer såväl ihåg när jag frågade en viss person hur den tänkte och fick till svaret "Känns det rätt så känns det rätt"
och jag kan såhär nu i efterhand hålla med den människan. Känns det helt rätt så varför då inte våga chansa? Kan erkänna att jag pratade en hel del med min mamma om det här innan jag tog beslutet att säga upp min egna lägenhet och även hon sa att man måste ta risker i livet. Jag ångrar mig inte för fem öre att jag gjorde det för idag trivs jag som fisken i vattnet.
Självklart finns det både för och nackdelar med att bo ihop. Alla har sina dåliga dagar (Det har Kristoffer fått stått ut med.). Hamnade i någon konstig enveckasdepprition utan att veta ens vad anledningen var, haha.

Mitt längsta förhållande vet jag inte riktigt vad jag ska svara på. Jag har haft två riktigt förhållanden i mitt liv, ena var då Kristoffer för längesen när jag 14 år och det andra förhållande höll väl först i 8 månader innan det blev ett kaos och höll på fram och tillbaka så gott som dagligen och till slut blev det 4 år och 6 månader innan vi båda lyckades inse att det inte var värt om det inte fungerade som det egentligen skulle.
Men självklart, lever minnerna och den personen kommer alltid betyda mycket för mig och när det väl var bra så fanns det inga ord för det.

och JAA, Jenny. Självklart skulle du också få veta. (Tror jag ;) haha.)

Nu börjar jag få sådär dåligt med tid för att fortsätta igen. Vet inte om jag kommer orka fortsätta när jag kommer hem heller då jag mår som en påse skridskor. Usch fy och blä för att vara sjuk..!!

Kommentarer
Alex

Kunde inte låta bli att känna mig lite träffad där, angående att flytta ihop snabbt :)Ja, de bästa sakerna kommer oftast när man chansar lite ;P

2010-02-12 @ 23:18:01
URL: http://lundgrenalexandra.blogg.se/
Alex

Ja, jag är skitpissed! Hatar snön!

Jasså, vad ska ni göra där då?

2010-02-18 @ 17:02:30
URL: http://lundgrenalexandra.blogg.se/
Victoria

JA klart du far :) du kan vara min babysitter! HAHA

2010-02-18 @ 19:58:50
URL: http://victoriaohlson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0