~ tisdag


Är det bara jag som verkligen hatar tisdagar?
Alltid som tröttast då och tycker ständigt att tiden går så fruktansvärt segt och det är precis så det är idag, förmodligen då för att det är tisdag om man ska tänka logiskt.

Ännu värre träningsvärk har jag idag också, så ikväll tänker jag ställa mig på löpbandet/crosstrainen och bara stå där en timme och skippa styrke så får jag ta igen det imorgon istället.

Fick även ett sms från pappsen idag som är i Thailand "Tjena, jag har det skitbra." Han är så duktig på att skriva sms så det finns inte, höhö.

Idag fyller även min ena lillebror år så dit får det bli en sväng innan träning. Av mig ska han få ett kuvert med en slant i då han håller på och sparar ihop lite pengar till en dator, försöker få han att köpa min så jag kan köpa en ny istället, men ser inte ut som att det går så fruktansvärt bra på den fronten, haha. Kan ju alltid försöka lura på mamma istället ;) Hon brukar ju inte vara den som säger nej.

Till helgen är det alla hjärtans dag som alla tjatar om, själv tycker jag det är överskattat och det är förmodligen för att jag aldrig riktigt firat det med någon någongång, men någon gång lär väl bli den första. Eller förra alla hjärtans dag firades ju, men det är liksom 1 gång på alla mina snart 20 år, haha!  ;)

Precis, bara 14 dagar nu så blir man ytterligare ett år. Bara elva dagar kvar till lyxweekend i Sunsvall, well that´s lovely!!
Sen att jag får massage varje kväll hemma anser jag bara som lyx. Ibland är det bra att ha världens bästa pojkvän faktiskt. Fast det tycker jag alltid att det är :)

Fick även en inspiration av en blogg jag troget följer om att ha en liten frågestund faktiskt man blir ju faktiskt lite nyfiken på vad man skulle få för frågor. Jaaaa what a häck,
Vi kör en sån.
Någon som har några frågor som dom skulle vilja ha ett svar på, FRÅGA PÅÅÅ :)Kommentarer
Anonym

JA! Jag har en fråga! Hur många barn vill du ha och när tänker du skaffa!? ;)

2010-02-09 @ 20:23:58
URL: http://www.huliganmamman.blogspot.com
Victoria

Nar kommer du och halsar pa mig????????? :(

2010-02-09 @ 23:15:19
URL: http://victoriaohlson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0