vecka 6


Det är måndag och HEEEEEEEEEEEEEEJ träningsvärks säger jag bara.
Tog mig ett träningspass igår eftermiddag med Herr Wallin och Herr Falck. Tyckte att jag behövde få lite hjälp och lite lärdom av pöjkarna och nog jävlar känns det efter ett hårt pass med dom. Provade på lite nya övningar igår också. Kom snabbt fram till att marklyft INTE är min grej och skulle jag fortsätta med det, skulle jag nog paja min rygg mer än vad den är nu. Icke bra.

Resten av kvällen spenderades i soffläge med min man. Kikade först på Skärgårdsdokton och sedan Wallander som gick på tv:n.

Idag började jag vid kvart i elva, riktigt skönt med en liten sovmorgon. Tänkte ju hinna träna innan idag men som sagt så vela jag inte resa mig ur sängen idag pga träningsvärken, haha. Baksidan lår är inte heller att leka med. Trappor är inte min favorit idag heller.
Trevlig och skön dag på jobbet idag faktiskt och dagens ämne har och fortsätter är om sex, onani och könsorgan. Alltid lika roligt.

Ikväll ska jag ut till min moder och lämna tillbaks hennes bil som jag har haft över helgen och även låta Kristoffer fixa datorn där hemma. Så idag får det bli vilande från träningen och imorgon får ett nytt pass inkräkta på mig igen. k k k kaaan bli nice.

Förövrigt så längtar jag till torsdag. TATTOOOO TIME och det är på tiden!
Sen hur resultatet blir det vet man ju inte, haha!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0