~ ett nytt år


Ett nytt år. Ja nu är vi inne på 2010 som jag förövrigt tycker låter helt fel och det är skitfult att skriva. Jag gillade 08 09 och så vidare men att helt plötsligt skriva 10 istället?? Wtf! Det låter helt fel men underbart med ett nytt år.

Dock lite jobbigt att lämna 2009 bakom sig för det var trots allt ett mycket bra år. Först och främst för att man lyckades gå vidare från någonting som länge tyngt än och för att jag har hunnit med och ta hand om mig själv och lyckats fått mig att må bättre än någonsin. Sommaren var klockren likaså början av 2009. Fast sommaren är nog svårslaget om jag ska vara helt ärlig. Hösten/Vintern kom kärlek med i bilden ungefär samtidigt som min bästa vän fick för sig att lämna Sverige för ett år. Kunde inte komma mer passande annars hade jag nog känt mig extremt ensam vid det här laget.

Kär är vad jag är nu och inte olyckligt kär heller utan äntligen LYCKLIGT kär. Har även blivit sambos under 2009 och renovering har stått på schemat under den senaste månaden som vi äntligen har blivit så gott som klara med. Allting känns otroligt bra nu och det är tack vare att min kära är bland den underbaraste pojkvän man kan få. Så jag måste erkänna att jag har haft en sådan otrolig tur att hitta just honom (igen, höhö). Måste ju även erkänna att han var min första kärlek också.

Kan även meddela att mamma är mer än nöjd över sin svärson och det är inte bara en gång han har fått hört det heller. 


Men nog om 2009, nu är det ju faktiskt 2010.

Nya året inleddes med Mamma, Korven, Bröder, Moster, Kusinerna, Farmor/Farfar(inte mina biologiska), Embritt och Anders och självklart Kristoffer. Saknade dock Lillasyster och Victoria under kvällen så hade det varit fullbordat men det gick ändå. Hade en mycket trevlig kväll ute i Norrala med massa drinkar, prat, dans, raketer och diskuissoner och musikspelande och allt som vi nu gjorde. Huvudvärken dagen efter var väl inte och leka med men inte i det värsta laget heller så man ska inte klaga. Vi intog soffläge och kikade på pistvakt innan vi begav oss hem till stan igen för middag hos min svärmor o svärfar.

 

I fredag satt vi på oss täckbyxor och vinterjacka och tog oss en långpromenad i det vackra vintervädret, vi gjorde även lite snöänglar i snön, myspys. Resten av kvällen spenderas med först ett bad sen film. Lördagen blev lugn även den, somnade på soffan som fick bli en liten nap sådär på eftermiddagen. När Kristoffer väl märkte att jag somnat och hade väckt mig tog jag på mig vinterkläderna igen och tog med först en promenad och sen hälsade jag på hemma hos Victorias mamma :) mycket trevligt. Blev kvar där en sväng på lite prat och fika innan jag traskade hem och lagade ihop finmiddag till mig och Kristoffer. Fick bli ett bad och film även denna kväll.

Söndagen låg vi kvar i sängen ända fram till kvart i två innan vi klev upp, dock hade jag vaknat redan vid elva men det var så otroligt skönt att få ligga kvar och dra sig och sova ut för en gångs skull. När vi väl hade klivit upp så hämtade vi ved på Fålnäs, hämtade Danjel och handlade ett varsit tefatt och massa korv och så innan vi begav oss till Kungsbacken där vi spenderade eftermiddagen. Hade varken telefon eller kameran med tråkigt nog så fick inte med mig nå bilder hem, men mysigt var det och hej vad det gick i backen. Vi flög över guppen och det var faktiskt riktigt riktigt roligt :) Man ska faktiskt vara barn så länge man kan.  

Så om jag ska summera sen sist jag skrev så har jag haft en underbar ledighet över det nya året. Nu är det återigen arbete som gäller två dagar sen ledig onsdagen och efter det är det bara jobb som gäller, tragiskt nog. Hoppas verkligen på att jag får en plats så att jag börjar plugga nu redan i Januari och kan gå ner på 80 procent från och med februari, vore ju toppen det faktiskt.

Måste nog avrunda här nu innan det börjar bli alldeles för långt :)

 

 

 Kommentarer
Alexandra

Väärldens längsta inlägg! :)

Det är lika bra att du tränar på pulkaåkning, för om något år dumpar jag av lillan hos dig så ni får åka :P haha

2010-01-04 @ 17:15:29
URL: http://lundgrenalexandra.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0