~ fredag

 

Dålig uppdatering kan bero på att jag har bannimej fullt upp hela dagarna känns det som. Jobba, Träna , Duscha, Fixa hemma, och små saker utöver det ser typ dagarna ut hela veckorna. Hinner inte ens med att sätta mig vid datorn hemma för att kunna tex uppdatera bloggen för er skull. Men sen sist jag skrev har jag hunnit med jobbandet och även träning, igår följde även Caroline med och tränade efter lite gnällande och vi pumpade lite bröst och nog känns det idag allt och värre kommer det bli imorgon.

Imorse hade jag egentligen sovmorgon men ställde klockan på kvart över sju och flyttade röven till faxe för ett gympass innan jobbet. Körde både lite kondition och rygg denna gång. AJ AJ AJ, kommer väl jag säga imorgon när vi tjejer ska åka till Hudik och shoppa lite, haha..

 

Idag har jag fått mina fixade examens present till moster och den blev jag mer än nöjd med, hoppas även hon blir det. Hon tar nämligen sjuksköterske examen nästa fredag i Gävle och det får man självklart inte missa.

 

Möttes även på jobbet med ett icke så roligt mail också. 70 stycken av oss på arbetet är nämligen beordrad övertid nästa vecka, vilket betyder att alla vi 70 som fått mailet skall jobba 8 timmars över tid var som vi får placera in själv och då gäller det dagarna måndag till torsdag utöver det schemaläggande vi redan har. Så min nästa vecka kommer se ut såhär:

Måndag 08.00 - 18.00

Tisdag 08.00 - 19.00

Onsdag 08.00 - 19.15

Torsdag 07.00 - 14.45

Dom tider på ett fruktansvärt sittastillande arbete är INTE roligt. Dessutom skall man även hinna med träning, tvätta ska jag även hinna nästa vecka och pyssel hemma och allt annat som skall göras. Då jävlar ska jag ha bra betald övertid också känner jag, menmen. BITA I DET SURA ÄPPLET är väl det ända man kan göra en så länge.

 

Igår hade jag även ett besök hos optikern eftersom jag hade haft problem med min huvudvärk i några månader nu och han kunde gott och väl konstatera att det hade med min syn och göra upp till 80-90 procent. Har fortfarande kvar min översynthet och även ett brytningsfel på höger öga så nu ska det användas glasögon på jobbet och framför tv:n igen. Äntligen få slippa huvudvärken säger jag bara :)

 

Bästa Fredde har även åkt hem till Ljungby igen och vi ses inte förräns i sommar. Så otroligt tråkig. Varför försvinner alla när överallt för? Nu hoppas jag verkligen på att Jessica får köpa lägenheten vid oss så jag har någon i närheten att umgås med, haha ;)

 

Nu är det dags för lunch.. Spagetti och köttfärssås, mums!

 

 Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0