~ fredag


Äntligen skulle jag i vanliga fall säga men idag känns det som en mitt i veckan dag med tanke på att jag även ska jobba imorgon mellan 10 och 15. Hoppas morgondagen går fort..

Kom på att jag har glömt att berätta om mitt nyårslöfte som givetvis var att sluta röka. Jag har aldrig rökt speciellt mycket och heller inte haft superbehov av det men har alltid tagit en cigarett när jag är sugen för det och feströkt då blir det såå mycket mer. Alltid gott med en cigg när man har druckit lite grann. Men det är slut på det. Jag tänkte att eftersom jag ändå bara tar någon cigg då och då, varför då ens ta en?
Jag har ialla fall lyckats hållt mig sen nyår vilket blir åttonde dagen idag och det har gått helt problemfritt. Har varken haft något starkt behov eller ens haft några dåliga humörsvängningar. Inte ens ökat sug på något annat. Det är ju helt fantastiskt.
Visst är jag duktig?

Kom igång med träningen igår igen. Det är sååå skönt att köra slut på sig, äta, ta en dusch innan man lägger sig. Sömnen blir även så mycket bättre. Kan meddela att jag sov nästan hela natten inatt också, har dom senaste dagarna haft problem med sömnen, vaknat mitt i natten och inte kunnat somna om. Så det var lycka imorse när man äntligen kände sig skapligt pigg när klockan ringde!

Ikväll är vi bjuden på middag hemma hos min mamma och vi ska även stanna där och spela lite familjegeni är det tänkt. Bjöd även med mig moster ut dit så att vi tjejer har en chans att vinna eftersom min moster faktiskt har blivit utnämnd till en av Söderhamns smartaste och varit med i tidningen över det, den ni! Synd att man inte fick ärva några kunskaper.. Nej fick istället ärva mammas osmarta hjärna. Snacka om skilda genier i familjen kan man faktiskt säga, höhö.

Haha just ja, fick även för mig att placera mig i ett solarium igår som jag inte har gjort på jag vet inte hur länge, senaste jag solade var väl någon av findagarna i somras. Vilket fall så var dom bästa upptagna så jag var tvungen att lägga mig i rum nummer 3 som mamma o syster alltid har varnat mig för, för det blir nämligen extremt varmt i det rummet så man dör av värme och det bränner alltid till extra i ansiktet i det solariumet. Och såhär i efterhand måste jag faktiskt erkänna att dom hade mer än rätt. Hela jag rann av svett igår och brände ansiktet gjorde jag med. Kinderna svider fortfarande inte och igår var jag röd som en tomat ;(
Men det är bara att pina sig, liten chans vill jag ändå kunna ha mot Mia när hon kommer hem från Thailand. Eller liten och liten, det kommer ändå vara imöjligt eftersom hon alltid blir neger. Typiskt!


Vet inte om det syns så väl på detta kort, men som jag såg ut i verkligenheten i ansiktet när detta kort togs förra sommaren så kan jag meddela att jag såg dubbelt så värre ut igår efter solningen, haha ;)
och då brukar jag aldrig bränna mig utan brukar kunna sola hur mkt som helst.
Man kan inte alltid ha tur verkar det som.

Dags att avrunda innan jag börjar babbla på förlångt igen. Har märkt att dom senaste inläggen blivit lite längre.
Men jag vill avsluta med att säga en sak till Victoria och hoppas på att denna översättning stämmer lite bättre än den jag fick av henne, haha!

Te quiero, Victoria. llegó a casa.

;)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0