~ känsligt


Alla som känner mig riktigt väl vet att jag är en fruktansvärt känslig person som tar åt mig av minsta lilla och kan börja grina till i stort sett vad som helst som har med känslor att göra vilket är typ allt i världen.
Jag har även alltid haft svårt för att säga nej till människor och tar oftast på mig för mycket än vad jag klarar av och försöker anpassa mig till hur andra människor vill att jag ska vara vilket alltid slutar i kaos eftersom man inte kan vara någon som alla tycker lika om. Det här är något som alltid ha tyngt mig och förmodligen är det svaret till att allt i mitt liv tidigare inte har gått som man har hoppats på. Dessutom lägger jag alltid all skuld på mig själv över det som händer i mitt liv oavsett vad det handlar om och om det är jag som har blivit sviken eller inte. Hur jag än tänker i olika situationer så kommer jag alltid till slutsatsen att det är mig det är fel på.
Resultatet i bara detta som är en del av allt man känner blir att man inte känner sig speciellt bra som person och ibland önskar man att man bara kunde få bli en annan person eller haft möjligheten att valt ett annat liv.
Det har hänt så otroligt mycket under mitt liv som har satt djupa spår i mitt hjärta som jag inte kan få fixat och inte kan gå vidare och släppa taget om vilket gör att det går inte en dag i mitt liv utan att jag tänker på detta och försöker komma på en lösning hur jag skall kunna bli en person som andra kan tycka om och kanske acceptera.

Känns som om att jag skulle kunna sitta här hela dagen och skriva vad som egentligen händer inom mig men det ska jag inte tråka ut er med.

Idag är en dag då jag verkligen skulle ha behövt min bästa vän här. Eller någon av de andra närmaste som är antingen i Thailand, bakis, på fotboll, jobbar eller fortfarande ligger och sover.

Behöver jag ens nämna att det inte är någon bra dag idag?
Tänk att en sån liten detalj kan bryta ut och förvandlas till något så stort, well det är typiskt mig.

Men det gick väl relativt smärtfritt, eller?
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0