~ kaos lördag


Vi hade en riktigt trevlig kväll ute hos mamma igår. Riktigt kul hade vi faktiskt och skrattade hela kvällen. Spelade familjegeni några gånger och drack lite vin, vid två tiden gav vi upp med tanke på att jag jobbar idag. Gick och la oss i lillebrors rum där jag hade bäddat upp med madrasser, somnade i Kristoffers armar så nära som att man skulle kunna tro att det var sista natten någonsin, haha.. Jag får alltid panik annars om man ligger för nära och det blir för varmt men tydligen inte inatt, måste ha med det där förbannade vinet att göra, höhö. Men mysigt var det.
Nog om det, imorse ringde ialla fall klockan och jag trodde det var ett skämt att jag skulle få behöva kliva upp men det var bara att ta modet det. Gick ner och fixade frukost och klunkade i mig en hel del kolsyrad dricka för att jag var bra nog torr i käften.
Älskling kommer ner och vi sitter båda och småfnittrar och har roligt åt minsta lilla, (kan vara möjligt att vi fortfarande var lite påverkad ;) ) det kanske skulle ha märkts eftersom vi stod och skrattade åt osten?? Ja, den såg väldigt platt ut och det var omöjlig att skära skivor. Konstig humor har vi, menmen. Går vidare för att skrapa bilen och åka mot staden, hinner till svängen vid kyrkan då jag skulle prova kryckan men det hände absolut ingenting. Satt där lite småbesviken samtidigt som Kristoffer säger "Du måste rycka hårdare och ta i lite" jävlar minsann tänkte jag, nu jäklar ska han få se på krycka. Kollar så inga bilar kommer på stora vägen och kommer fram mot korsningen där det egentligen är stopp plikt men istället rycker jag kryckan allt vad jag kan och tappar fästet och bilen bara snurran, PAM in i snödrivan på andra sidan vägen så det ser ut som man ska svänga in på vägen som vi kom från (som vi absolut inte skulle) hahahaha. Lägger i backen och ska backa bilen till rätta. Vmmmmmmm låter det i däcken och vi sitter fast, TYPISKT! Klockan var då kvart i tio och tio skulle jag börja jobba! Självklart ska det hända någonting när man väl har bråttom. Vi satt ialla fall och skrattade lungorna ur oss och blir tvungen att ringa efter mamma o korven som ligger o sover.
När mamma hade svarat och jag berättade att Korven måste komma och dra upp oss från snödrivan så säger hon bara helt förskräckt "JAG FÖRSTOD DET" (?) Jahaa, tänkte jag.. Tycker dom verkligen att jag är en sån dålig bilförare så dom bara sitter och väntar på att det ska hända elller??
Kanske dags att fråga om det hade gått bra och om vi var okej och hur det gick med bilen, men icke!
Vi kommer snart är det ända hon får fram. Jaja, whatever skyna er jag börjar om kvart. Klick hej då och klockan gick men ingen kom, eller Jo, till slut så kommer det någon snubbe som bor i närheten med en stor spade eller vad det nu heter och frågar om vi behöver hjälp, "Jaa det vore snällt" får Kristoffer ut sig med den mesigaste rösten jag har hört tror jag. Skott skott skott skott och några knuff så kom vi upp på vägen igen. Gubben hinner även säga att det är en farlig kurva under tiden dom står och buttar på "Ahh" hör man Kristoffer vräka ut sig samtidigt som jag håller på och bryter ihop av garv medans jag funderar på att gubben tror att vi skulle åka åt det håller som bilen stod åt även fast vi skulle åt andra hållet. I vilket fall så måste han ha funderat en hel jävla del när vi kör iväg. Men han var ju snäll som kom och hjälpte eftersom mammas bil inte startade för dom, hahaha!
Vilken KAOS morgon men det var längesen jag skrattade så enormt mycket på morgonen. En morgon man sent kommer glömma.. Bäst att inte nämna hela sanna historien för mamma och pappa!!

Nu sitter jag ialla fall på jobbet med min lilla matsäck som jag ska knapra i mig nu och dryga mig lite med kunderna, I just looove this day! ;)Kommentarer
Victoria

Haha fyfasen vilken harlig morgon! Haha jag dor av garv nar jag laser om snodrivan! Love you!

2010-01-09 @ 21:33:22
URL: http://victoriaohlson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0