~ onsdag


Goddag mina vänner!
Ni får ha lite överseende på att det blir dåligt uppdatering den här veckan.
Efter tolv timmars pass i måndag, elva igår och elva och en kvart idag är jag helt slut som människa plus att jag jobbar bakis hela dagen i måndags eftersom jag fick en bakfylla som vela hålla i sig, haha..

Lyckades ialla fall ta mig igenom ett träningspass igår skönt nog. Det kommer jag inte palla idag då ögona redan har hållt på åkt igen sen klockan ett på eftermiddagen så ikväll tänker jag ta mig ett långt bad med lite ansiktsmask och peelinggrejs och bara koppla av. Sen tänker krypa ner i sängen och kika på nyaste Wallander som kom ut idag och njuta av att jag jobbar kort dag mellan 9 och 15 imorgon sen har jag helg.
Känns otroligt skönt att säga och att denna vecka snart äntligen är över.

På toppen av allt har även min mamma varit och renstädat hela min lägenhet inför besiktigningen på måndag, kan man få det bättre? Jaaa, för även den 20 februari har vi bokat lyxweekend på Södra Berget i Sundsvall som jag fick i julklapp, inte helt fel. Lagomt till min födelsedag också, fast det är ju på tisdagen.

Har även klickat hem lite nya kläder, skor och så idag också. Kunde verkligen inte hålla mig och då har jag ändå inte beställt allt jag vill ha heller. Så mina sista pengar inför lön spenderade jag alltså på något helt oviktigt.. Är det inte typiskt mig. Men det tycker jag att jag  är värd eftersom jag ska vara nykter väldigt länge nu ;) haha..

Dags att avrunda men vi hörs.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0