~ onsdag


Igår fick det bli biomys. Vi kikade på Luftslottet som sprängdes och även den filmen var lika bra som de två tidigare filmerna. Så igår kom vi hem sen och hann inte ens laga mat. Vilken tur att jag hade lagat ihop så mycket mat dagen innan så jag hade massa matlådor så det räckte till idag.
Idag blir det ett träningspass direkt jag slutar. Funderar på att köra slut på mig på crosstrainen idag eftersom moster jobbar och inte skall följa med, är alldeles för fjantig och vågar inte ställa mig med en massa vikter helt själv.. höhö.

Och när jag väl har kommit hem och har lagat mat så ska jag sätta på mig en ansiktsmask, hälla upp ett skumbad och bara ligga där och kika lite på serier samtidigt. Det ska bli såå skönt.
Imorgon väntas jobb igen till fyra och efter det ska jag iväg på synundersökning och införskaffa mig ett par nya brillor eftersom mina som jag senaste köpte börjar bli lite förliten eftersom jag var tio eller elva år när jag införskaffade mig dom, haha. Ni ska bara se hur söt jag är i dom idag, ska allt fixa en bild att dela med mig av.

Igår fick jag även ett vykort från USA, självklart av min bästa vän. Tack så mycket hjärtat.
Fick det även till min nya adress så det var riktigt roligt att första posten var från henne.
Förövrigt beställde jag mig en parfym i jul som jag skulle få den 30/12-09 och har fortfarande inte fått den, var lite försenad i utskick, LIIIIIITE FÖRSENAD?

Börjar även bli sugen på att gadda mig igen, har ett motiv redo och ett som måste skissas.
Jaa, ibland finns det inget stopp faktiskt. Oavsett om man får det man vill så finns det alltid nytt som man vill införskaffa, hihi..


Såhär mysigt ska jag ha ikväll.

Ha en trevlig lill lördag allihopa.

 

 Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0