~ tordag


Dom här dagarna denna vecka har inte varit toppen måste jag säga. långa arbetsdagar, dålig sömn vilket resulterar i dåligt och känsligt humör. Har varit både tillbakadragen och det har inte gått en kväll utan att jag har brytit ihop angående olika saker.
Tycker lite synd om Kristoffer som har fått stått ut med det.
Men jag har faktiskt varnat honom över hur mitt humör kan bli och att jag kan bryta ihop för ingenting och försäkrat honom att det inte har med han att göra överhuvudtaget.
Tur att han är så förstående.

Nu sitter jag ivrigt och väntar på att klockan ska gå lite snabbare. Slutar nämligen tidigare idag närmare sagt kvart i tre. Ska hjälpa mamma att ta ut min stora högtalare i lägenheten sen är allting klart där. Känns lite tungt att lämna stället faktiskt även fast jag inte varit där riktigt sen i oktober. Visst är det kul att vara sambo, ångrar inte mitt beslut det minsta men det har även sina nackdelar, speciellt när man han en sambo som bara vill vara jämt och när man är en person som vill variera bland pojkvän och vänner.
Är hemskt beroende av mina vänner och har blivit ännu mer sen tidigare förhållande. Och eftersom jag även lider att svårigheter av att kunna säga nej och får skuldkänslor till allt som händer i mitt liv så kan det bli väldigt frustrerande.

Men jag måste ju lära mig någon gång, innan det går för långt.

Ikväll blir det ett pass på gymmet sen ska jag kolla på min chickserier hela kvällen och bara tänka på mig själv, själviskt nog sagt. Men jag behöver verkligen en normal kväll då jag får göra bara min saker som jag brukade hemma på åsgatan utan att bli störd.
Så Kristoffer ska gott och väl få ta hänsyn till det idag då jag rättat mig efter honom en hel del nu. haha.

Imorgon tar moster sjuksköterskeexamen så då blir det gävle under dagen och mamma under kvällen då hon ska fira. Dock nyktert för mig, jaa jag tänker faktiskt vara så duktig.

Vill även försöka hinna hälsa på Victorias mamma under helgen också, hoppas verkligen jag lyckas trycka in allt under schemat. Är ju nämligen 30 år fest vi ska iväg på, på lördag. Dock tänker inte jag stanna där så länge då jag kommer ställa upp som chaufför istället för att dricka som sagt. Så det ska nog inte bli några problem att hälsa på hos henne.

Dags att avrunda, ska nämligen trycka i mig min goda matlåda snart.
Ganska skönt att ha en pojkvän som pluggar hemma hela dagarna då både mat tvätt och (inte så bra städning) är klar när man kommer hem, medans man själv sliter timtal på arbetet och aldrig får någon fritid att hinna med sånt :) Men inte klagar jag inte. Pengar behövs, alltid :)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0