inte roligt


Igår var det lugnt på jobbet. Man var till och med chockad för att det var så lugnt. TJI fick vi, idag är det KAOS. och med kaos så menar jag verkligen superkaos. Har varit fullrulle hela tiden och beordrad övertid ikväll. YEY!
Ibland bara älskar jag arbetslivet.
Imorgon är sista dagen innan helg och från och med nästa vecka börjar jag på ett mycket bättre schema. Det är nice och jag tror att min usla rygg kommer att tycka om det ännu mer.

Helgen ser mkt lugn ut. Inget planerat än så länge. Allting är gjort hemma också så inget som behövs tänka på där. Så jag tror jag ska ha en riktig slapphelg. Dock så kan det ändras väldigt snabbt faktiskt.
På lördagmorgon tänker jag försöka sova ut väldigt länge. dock så kommer väl katterna börja härja samma tid som vanligt så det är väl redan kört med den sovmorgonen.

Ikväll blir det myskväll med min fina sambo. Något som hon kanske behöver efter veckans två fester för hennes del. Är det något jag inte pallar då är det att sitta bakis och jobba. Det är så fruktansvärt jobbigt, haha.
Dock så är Alex mer härdad än vad jag är.

Dags för sista rycket nu innan hemgång. keep up the good work liksom!

obeskrivligt


Saknaden efter min allra bästa vän är obeskrivlig.
Snart får man förhoppningsvis datumet för för hemkomst och den dagen är så efterlängtad.
Då SKA jag ha en hel veckas semester för att bara umgås med världens bästa ♥


vardag


Börjar äntligen få in lite vardagsrytm igen. Dock känner jag inte lika stor motivation idag som jag gjorde igår. Men eftersom det är så mkt planer på g just nu så är det bara att gilla läget och försöka se glad ut även fast man kanske inte alltid vill. Idag ska jag shoppa lite mer nödvändigt när jag slutar och eftersom det inte blev att kika på filmen igår så ska jag allt se till att det blir ikväll. Tror nämligen att Alex kommer att ligga helt utslagen efter jobbet med tanke på hur full hon var när hon kom hem inatt, så hennes sällskap räknar jag med ikväll.

Jag njuter verkligen när andra blir sådär riktigt bakis. Har varit med om känslan så fruktansvärt många gånger och kan säga att man lär sig med tiden. Därför jag oftast är så klok och slutar dricka på förfesten och kör på vatten resterande kvällen. Det är så värt och man kan ha roligt ändå.

förövrigt så har vi så enormt mkt tvätt där hemma som jag ständigt tänker på. tvättade hela kvällen igår och det är minst sex maskiner kvar innan allt är klart. Är det någonting jag inte tycker om är det att tvätta, likaså diska. Men att diska går ju väldigt mkt snabbare än att tvätta. Dessutom hatar jag att ha saker att passa. Får se det positivt. Dom kommande maskinerna som skall köras kommer Alex få fixa eftersom jag var så snäll och va hemma hela kvällen igår för att ta hand om det mesta medans hon var iväg på festligheter.

en timme kvar nu innan lite freedom. kanon!~ tillskottetHär har vi senaste tillskottet. Våran lilla sötnos Maya.
Dock är hon inte alltid lika söt som tex när hon bajsar ner hela golvet och smetar ut det eller när hon får sina lekaattacker klockan tre på natten så det gör en omöjligt att sova. Men man smälter faktiskt varje gång hon hoppar upp i sängen och vill mysa ner sig i handen ♥

~ på nytt


Otroligt nog så har jag jobbat mina första 100% dag idag sen den 23 mars i år. Hade dödsångest igårkväll men otroligt nog så måste min skönhetssömn inatt gjort så jag vaknade på rätt sida så idag har det flytit på hela dagen. Pigg och alert.

Helgen har varit toppen i mestadels faktiskt. Har hunnit med så fruktansvärt mkt som man annars inte brukar hinna med. Shoppingen tog jag och Alexandra oss an på lördagen. Kom hem med hela V70:n full i grejor och då hade vi även fält ner hela baksäterna så att allt skulle få plats. Både kläder, skor och massa saker till lägenheten införskaffades.
Hann bara hem och fixa till sig så bar det av på lite festligheter. Mkt trevlig kväll hos fröken Rosén. Dock föll inte Olles i min smak även denna kväll så det bar av hem tidigare. Drack även vatten dom sista timmarna och det tackade jag mig själv för på söndagen.

Pigg som en lärka. Dock var min sambo en aning slitnare. Men lyckas till slut få upp na ur sängen och sen kan jag säga att det inte var en lugn stund på kungsgatan tills vi gick och la oss vid tolv tiden inatt. Storstädade hela lägenheten, skruvade ihop allt de vi hade köpt plus att vi hämtade min införskaffade säng och skruvade upp bena på den. Allt skruvande tog över sex timmar allt som allt men ack så snyggt det blev till slut.
Vi höll på så gott som oavbrutet i tolv timmar, på en söndag dessutom!

Var längesen jag fick en sån skönhetssömn som inatt när jag somnade. Första natten i min egna säng, helt själv och i nybäddat. Kunde knappt få det bättre.

Hade tänkt visa er vårt senaste tillskott i familjen men tydligen så vill blogg.se inte samarbeta med mig idag. Det går nämligen inte ens att välja att lägga till ett foto. Men bättre sent en aldrig.

Nu ser jag framimot att komma hem och fixa till det sista med alla kläder och sen ska nog allt vara klart. Blir att se snabba cash ikväll med syster o sambo. De e najs!

 

 

--


The darkest hour never comes in the night.

~ confession


Sist jag skrev en rad här skulle jag precis till och gå på min en veckas semester som jag har över sommaren. Den semestern började underbart men slutade dock i det största kaos någonsin.

Mitt val har varit så enkelt i det hela och idag kan jag helt ärligt säga att jag är glad att det hände när det hände och inte senare. Jag är inte samma person som jag en gång var förut. Jag har tidigare gett mkt skit och även tagit mkt skit, gränsen jag hade då var väldigt hög men också så jäkla värt det då och det kan jag ärligt säga efteråt också.
Men som det ser ut i dagsläget så är min gräns väldigt låg. Jag tar inte lika mkt skit längre, då får det hellre vara och jag har så enkelt att ge upp det också.

Det händer så enormt mkt kring mig just nu känns det som och trots att jag har så många runtommig som finns där dag som natt så känner jag mig så fruktansvärt ensam. Med min allra bästa vän på andra sidan jorden gör inte saken lättare heller.

Min sömn nu för tiden är kass och jag har dessutom samma dröm så gott som varje natt. Åtminstone slutar den på samma vis varje gång. Att behöva vakna besviken varje morgon gör inte något lättare men dom två senaste veckorna har jag fått en klarhet i något som jag länge funderat över. Tiden kanske inte kommer som lägligaste över den klarheten men den här gången kanske man hinner bearbeta det hela och inte gömma det så långt inom sig.

Jag skulle kunna sitta här i flera timmar just nu och bara fortsätta skriva. Men varje gång man ska göra ett inlägg måste man hela tiden tänka på att det är i Söderhamn man bor. Staden där folk vet mer om andra än om sig själv och där alla är experter på att lyssna på rykten och vända på alla ord och få det att låta som något helt annat. 

Nej, nu ska jag ta mig en lång promenad istället och rensa tankarna på det viset. 


 
RSS 2.0