~ på nytt


Otroligt nog så har jag jobbat mina första 100% dag idag sen den 23 mars i år. Hade dödsångest igårkväll men otroligt nog så måste min skönhetssömn inatt gjort så jag vaknade på rätt sida så idag har det flytit på hela dagen. Pigg och alert.

Helgen har varit toppen i mestadels faktiskt. Har hunnit med så fruktansvärt mkt som man annars inte brukar hinna med. Shoppingen tog jag och Alexandra oss an på lördagen. Kom hem med hela V70:n full i grejor och då hade vi även fält ner hela baksäterna så att allt skulle få plats. Både kläder, skor och massa saker till lägenheten införskaffades.
Hann bara hem och fixa till sig så bar det av på lite festligheter. Mkt trevlig kväll hos fröken Rosén. Dock föll inte Olles i min smak även denna kväll så det bar av hem tidigare. Drack även vatten dom sista timmarna och det tackade jag mig själv för på söndagen.

Pigg som en lärka. Dock var min sambo en aning slitnare. Men lyckas till slut få upp na ur sängen och sen kan jag säga att det inte var en lugn stund på kungsgatan tills vi gick och la oss vid tolv tiden inatt. Storstädade hela lägenheten, skruvade ihop allt de vi hade köpt plus att vi hämtade min införskaffade säng och skruvade upp bena på den. Allt skruvande tog över sex timmar allt som allt men ack så snyggt det blev till slut.
Vi höll på så gott som oavbrutet i tolv timmar, på en söndag dessutom!

Var längesen jag fick en sån skönhetssömn som inatt när jag somnade. Första natten i min egna säng, helt själv och i nybäddat. Kunde knappt få det bättre.

Hade tänkt visa er vårt senaste tillskott i familjen men tydligen så vill blogg.se inte samarbeta med mig idag. Det går nämligen inte ens att välja att lägga till ett foto. Men bättre sent en aldrig.

Nu ser jag framimot att komma hem och fixa till det sista med alla kläder och sen ska nog allt vara klart. Blir att se snabba cash ikväll med syster o sambo. De e najs!

 

 Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0