vardag


Börjar äntligen få in lite vardagsrytm igen. Dock känner jag inte lika stor motivation idag som jag gjorde igår. Men eftersom det är så mkt planer på g just nu så är det bara att gilla läget och försöka se glad ut även fast man kanske inte alltid vill. Idag ska jag shoppa lite mer nödvändigt när jag slutar och eftersom det inte blev att kika på filmen igår så ska jag allt se till att det blir ikväll. Tror nämligen att Alex kommer att ligga helt utslagen efter jobbet med tanke på hur full hon var när hon kom hem inatt, så hennes sällskap räknar jag med ikväll.

Jag njuter verkligen när andra blir sådär riktigt bakis. Har varit med om känslan så fruktansvärt många gånger och kan säga att man lär sig med tiden. Därför jag oftast är så klok och slutar dricka på förfesten och kör på vatten resterande kvällen. Det är så värt och man kan ha roligt ändå.

förövrigt så har vi så enormt mkt tvätt där hemma som jag ständigt tänker på. tvättade hela kvällen igår och det är minst sex maskiner kvar innan allt är klart. Är det någonting jag inte tycker om är det att tvätta, likaså diska. Men att diska går ju väldigt mkt snabbare än att tvätta. Dessutom hatar jag att ha saker att passa. Får se det positivt. Dom kommande maskinerna som skall köras kommer Alex få fixa eftersom jag var så snäll och va hemma hela kvällen igår för att ta hand om det mesta medans hon var iväg på festligheter.

en timme kvar nu innan lite freedom. kanon!

Kommentarer
Alex

Kom och hälsa på oss någon dag! :)

2010-07-28 @ 01:37:30
URL: http://lundgrenalexandra.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0