~ 8 juni


Ibland tar det ett tag innan det skrivs nå här. Antingen har man ingen tid eller så känner man helt enkelt inte för det. Ibland finns det inga ord och ibland finns det alldeles för mkt som inte ska delas med av.

Var ialla fall hos sjukgymnasten i fredags och fick några enkla övningar man kan göra hemma. Drog ett första gympass på länge efter med moster. Hälsade på ute i Marma en sväng innan jag skulle hämta min kärlek vid resecentrum.
Efter lite nödvändigt snack hemma så for vi upp till min morfar som fyllde 65 år och skulle firas. Blev bjuden på mat där uppe och hann träffa hela mamma släkten. Och då menar jag dom närmaste. Alltid lika trevligt.

Lördagen vaknade jag upp med träningsvärk, självklart. Skjutsade ner syster till Hårcenter där Therese skulle fixa håret och sminket på henne. Hämtade även upp henne och skjutsade henne vidare.
Hann uträtta lite ärenden innan det var att fixa till sig själv och bege sig ut mot Kilafors där balen skulle hålla till.
Man hörde direkt vilka det var när limon körde in mot röda mattan.


Hade nog den vackraste systern på balen
(dessutom den fullaste).

Nu är iaf studentveckan i full gång. Hoppas verkligen alla njuter av den korta tiden och gör det bästa för att ha så inihelsike roligt. När just den här tiden kommer så ångrar man faktiskt lite själv att man inte tog vara på den chansen och upplevde det. Men även jag står på mina egna ben idag och har gjort hela tiden. Har ett boende, jobb, en kärlek och underbara vänner och viktigaste av allt min familj.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0